Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Preturi & Programare

Călătoria magică către echilibrul și armonia interioară!

Ce este Reflexologia

Reflexologia este arta ancestrală a echilibrării și revitalizării prin stimularea punctelor reflexe de pe picioare și mâini. O formă de terapie holistică, reflexologia consideră că fiecare organ și sistem din corpul uman este reflectat pe zone specifice ale picioarelor și mâinilor.

Această tehnică vindecătoare îți oferă o călătorie magică către armonia interioară și starea de bine profundă. Află împreună cu noi caracteristicile incitante și beneficiile uimitoare pe care le oferă reflexologia!


Caracteristicile Reflexologiei

Zone reflexe: Reflexologii noștri cunosc harta precisă ale picioarelor și mâinilor, unde fiecare organ și sistem din corpul uman are punctul său reflex corespunzător. Prin stimularea acestor zone, se activează circulația energiei vitale și se îmbunătățesc funcțiile organismului.

Tehnici de presopunctură: Reflexologia implică utilizarea presiunii aplicate cu degetele pe zonele reflexe, pentru a elibera tensiunile și pentru a restaura echilibrul energetic.

Terapie neinvazivă: Reflexologia este o terapie complet neinvazivă, fără utilizarea vreunor substanțe chimice sau instrumente medicale, oferind o experiență sigură și plăcută.


Beneficiile Reflexologiei

Relaxare profundă: Prin stimularea punctelor reflexe, reflexologia induce o stare profundă de relaxare, eliberând stresul și tensionarea din corp și minte.

Echilibrarea sistemului nervos: Reflexologia ajută la echilibrarea sistemului nervos și la stimularea producției de endorfine, hormonii de fericire, ceea ce contribuie la îmbunătățirea stării generale de bine.

Ameliorarea durerilor cronice: Această terapie aduce alinare persoanelor care suferă de dureri cronice, precum cele de spate, migrene sau dureri articulare.

Îmbunătățirea circulației: Stimularea punctelor reflexe contribuie la îmbunătățirea circulației sanguine și limfatice, favorizând oxigenarea celulelor și eliminarea toxinelor.

Susținerea sistemului imunitar: Prin echilibrarea energiei în corp, reflexologia sprijină sistemul imunitar, ajutând organismul să fie mai rezistent la boli și infecții.