Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Tratament Facial pentru Ten Afectat De Cuperoză / Rozacee

Prețuri & Programare

Bucură-te de un ten sănătos, fără rozacee.

Ce este Tratamentul THAIco pentru Ten Afectat De Cuperoză / Rozacee

Capilarele dilatate care apar în zona obrajilor și a nasului pot fi cauzate de tensiunea ridicată și de condițiile de mediu sau pot apărea ca urmare a căldurii sau a frigului excesiv.

Serul pentru cuperoză 24/7 calmează și reduce roșeața. Moleculele de suport celular întăresc pereții capilarelor.

Se recomandă 2 tratamente săptămânal.


Caracteristicile si Beneficiile Tratamentului THAIco pentru ten afectat de cuperoză / rozacee

Reducerea roșeții: Scopul principal al tratamentului este reducerea roșeții și a inflamației de pe piele. Acest lucru poate face ca tenul să arate mai uniform și mai calm.

Întărirea pereților capilarelor: Moleculele de suport celular din tratament sunt concepute pentru a întări pereții capilarelor, ceea ce poate contribui la reducerea fragilității vaselor de sânge și la prevenirea dilatării excesive.

Calmează pielea: Tratamentul ajută la calmarea și reducerea roșeții și a senzației de disconfort asociată cu cuperoza și rozaceea.

Ameliorează inflamația: Reducerea inflamației poate contribui la reducerea simptomelor, cum ar fi senzația de arsură sau mâncărimea, care pot însoți aceste afecțiuni.

Uniformizează tonul pielii: Tratamentul poate contribui la obținerea unui ton al pielii mai uniform, eliminând aspectul roșeaței și al vaselor de sânge dilatate.

Consolidarea capilarelor: Intensificarea pereților capilarelor poate preveni ruperea sau dilatarea excesivă a acestora, reducând astfel apariția altor simptome.