Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Masajul thailandez, prin metodele sale unice de presopunctură, întinderi și compresii, oferă numeroase beneficii pentru sănătatea fizică și mentală. Această practică milenară ajută la creșterea forței și flexibilității, la relaxarea musculaturii tensionate și la îndepărtarea stresului, oferind o experiență profund relaxantă și reînnoitoare.

Ce este masajul thailandez

Masajul thailandez reprezintă o formă de terapie corporală practicată de mii de ani, cu origini încorporate în tehnicile de medicină tradițională asiatică.

În ciuda denumirii sale, masajul thailandez îmbină tehnicile indiene, chineze și sud-est asiatice, realizând un amestec unic care îmbină presopunctura, întinderi inspirate din yoga și tehnici de compresie.


Caracteristicile masajului thailandez

Unul dintre elementele definitorii ale masajului thailandez este presopunctura, o metodă care implică aplicarea de presiune pe diferite puncte de pe corp pentru a stimula fluxul energetic și a echilibra sistemele corpului.
Această tehnică este combinată cu întinderile inspirate din yoga, care servesc la tonifierea și flexibilizarea mușchilor și articulațiilor, oferind, în același timp, un sentiment de relaxare profundă.

Altă tehnică distinctivă este călcatul ușor pe spate, o practică care ajută la eliberarea tensiunii din mușchii spatelui. Aceasta este însoțită de compresii care ajută la eliminarea toxinelor și la stimularea circulației sanguine.


Beneficiile masajului thailandez

Principalele beneficii ale masajului thailandez includ:

Creșterea forței și a flexibilității: Prin întinderile inspirate din yoga, masajul thailandez ajută la creșterea forței și flexibilității, lucrând pe toate grupele majore de mușchi ale corpului.

Relaxarea musculaturii dureroase sau tensionate: Tehnicile de presopunctură și călcatul ușor pe spate pot ajuta la ameliorarea durerii musculare și la eliberarea tensiunilor acumulate.

Îndepărtarea stresului: Prin promovarea relaxării profunde, masajul thailandez ajută la diminuarea stresului și anxietății, creând o stare de calm și echilibru.