Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Experimentează Energia Exotică a Bambusului în Fiecare Atingere!

Ce este Masajului cu Bambus Exotic

Printr-o abordare naturală și plină de prospețime, se combină masajul suedez și mișcările de masaj profund, cu bețe de bambus frumos finisate, încălzite și cufundate în ulei aromatic, cu care se execută mișcări circulare, de rulare, și de frământare, pentru o relaxare deplină.

Masajul cu bete de bambus este o terapie care sporeste capacitatea de concentrare si contribuie la relaxarea psihica si recuperarea fizica, remodeleaza corpul si detensioneaza musculatura. Are efect anticelulitic, drenant, tonic, energizant si detoxifiant.


Caracteristicile Masajului cu Bambus Exotic

Conductibilitate Termică: Bambusul are o bună conductibilitate termică, ceea ce înseamnă că poate prelua și redistribui căldura în mod eficient, adăugând un element plăcut de relaxare la tratament.

Versatilitate în Tehnici: Datorită diversității dimensiunilor și formelor, terapeuții pot utiliza diferite tehnici, inclusiv rulare, presiune și lovire ușoară pentru a obține rezultatele dorite.

Relaxare Profundă: Bambusul permite aplicarea unei presiuni constante și uniforme pe țesuturi, contribuind la relaxarea profundă a mușchilor și eliminarea tensiunii.

Stimularea Circulației: Prin mișcările fluide ale tijelor de bambus, masajul promovează o circulație mai bună a sângelui și a limfei, contribuind la detoxifierea organismului.

Efect Exfoliant: Bambusul poate avea un efect ușor exfoliant asupra pielii, îmbunătățind textura și stimulând regenerarea celulară.

Terapie Holistică: Masajul cu bambus este adesea considerat o terapie holistică, având beneficii nu doar asupra corpului, ci și asupra stării de spirit și echilibrului energetic.


Beneficiile Masajului cu Bambus Exotic

Relaxare Profundă: Masajul cu bete de bambus ajută la eliberarea tensiunii musculare și la inducerea unei stări profunde de relaxare.

Stimularea Circulației: Prin mișcările controlate ale betelor de bambus, se îmbunătățește circulația sanguină și limfatică, contribuind la o mai bună oxigenare a țesuturilor.

Ameliorarea Durerilor Musculare: Presiunea aplicată cu ajutorul betelor de bambus contribuie la ameliorarea durerilor musculare și la relaxarea punctelor de tensiune.

Exfoliere și Tonifiere a Pielii: Masajul cu bete de bambus poate avea un efect exfoliant asupra pielii, îmbunătățind textura și conferind un aspect tonifiat.

Detoxifiere: Prin stimularea sistemului limfatic, masajul cu bete de bambus ajută la eliminarea toxinelor din organism, contribuind la procesul natural de detoxifiere.

Reechilibrare Energetică: Se crede că masajul cu bete de bambus poate ajuta la echilibrarea fluxului de energie în corp și la restabilirea armoniei interioare.

Îmbunătățirea Calității Somnului: Prin inducerea stării de relaxare profundă, acest tip de masaj poate contribui la ameliorarea problemelor legate de insomnie și la îmbunătățirea calității somnului.