Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Ritual Spa Cu Fructe

Prețuri & Programare

Reîncarcă-te cu prospețimea Fructelor marca THAIco SPA!

Ce este Ritualul Spa Cu Fructe

Ritualul SPA cu fucte debutează cu o exfoliere facială și corporală cu kiwi, urmată de o baie relaxantă cu lapte prețios și un masaj capilar.

Experiența exotică continuă cu aromaterapie pentru tot corpul și masaj facial cu uleiuri esențiale îmbogățite cu extracte de fructe, pentru a îndepărta tensiunea musculară, îmbunătățind circulația sângelui, ajutând astfel la detoxifierea organismului și la relaxarea minții, oferindu-vă o stare de bine de neegalat.


Caracterisicile Ritualului Spa Cu Fructe

Exfoliere Revigorantă: Ritualul începe cu o exfoliere delicată a feței și corpului cu kiwi, eliminând celulele moarte și pregătind pielea pentru beneficiile ulterioare.

Îmbogățire Exotică: Extractele naturale de fructe, precum kiwi și alte arome exotice, sunt utilizate pentru a îmbogăți tratamentul, adăugând prospețime și vitalitate pielii.

Baie Relaxantă cu Lapte Prețios: Baia relaxantă în lapte prețios contribuie la hidratarea și catifelarea pielii, oferindu-vă o senzație de relaxare profundă.

Masaj Capilar Calmant: Masajul capilar ajută la eliberarea tensiunii acumulate în zona capului, oferind o senzație de relaxare și destindere.

Aromaterapie Exotică: Aromaterapia cu uleiuri esențiale bogate în extracte de fructe oferă o experiență olfactivă plăcută și contribuie la eliberarea stresului și tensiunii.

Masaj Facial Revitalizant: Masajul facial cu uleiuri esențiale îmbogățite cu extracte de fructe ajută la îmbunătățirea circulației sângelui, stimulând astfel strălucirea naturală a pielii.


Beneficiile Ritualului Spa Cu Fructe

Piele Revitalizată: Exfolierea și îngrijirea cu extracte de fructe revitalizează pielea, conferindu-i o textură mai fină și luminoasă.

Relaxare Profundă: Baia relaxantă și masajele contribuie la eliberarea tensiunii musculare și la relaxarea minții, oferindu-vă o senzație de bine generală.

Detoxifiere și Circulație Ameliorată: Masajul și aromaterapia stimulează circulația sângelui, ajutând la detoxifierea organismului și la îmbunătățirea metabolismului.

Hidratare și Revitalizare: Baia cu lapte prețios și uleiurile esențiale hrănesc și hidratează pielea, conferindu-i o senzație de catifelare și suplețe.

Strălucire Naturală: Masajul facial și îngrijirea cu uleiuri esențiale redau pielii o strălucire naturală și un aspect sănătos.

Stare de Bine: Combinarea exfolierii, a masajelor și a aromaterapiei vă oferă o experiență relaxantă și revigorantă, contribuind la îmbunătățirea stării de spirit și a stării de bine.

Incluse in Ritualul SPA cu Fructure: Ritual floral pentru picioare ~ Exfoliere facială & corporală ~ Baie cu Lapte Prețios ~ Masaj capilar ~ Aromaterapie