Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Revitalizează-ți corpul cu Terapia THAIco Ventuze cu Ghimbir: o călătorie unică către echilibru și sănătate, unde tradiția chineză se îmbină armonios cu puterea terapeutică a ghimbirului!

Ce este Ritualul Ventuze cu Ghimbir

Terapia THAIco Ventuze cu Ghimbir este una dintre multele forme de medicină alternativă din China; rolul său constă în îmbunătățirea circulației sângelui și a stării generale de sănătate.

Terapia constă în aplicarea pe suprafața corpului a unor pahare din sticla în interiorul cărora se aplică o flacără, prin crearea unui vid. Radăcina de ghimbir îmbunătățește circulația sângelui și tonifică pielea. Terapia continuă cu masaj anticelulitic cu ulei de ghimbir.


Caracteristicile Ritualului Ventuze cu Ghimbir

Utilizarea ventuzelor: Se folosesc ventuze din sticlă care se aplică pe diferite zone ale corpului pentru a crea un vid, stimulând astfel circulația sanguină.

Metoda tradițională asiatică: Terapia THAIco Ventuze cu Ghimbir este inspirată de medicina tradițională chineză și folosește principii vechi pentru a îmbunătăți starea de sănătate.

Flacără pentru vid: Pentru a crea vidul în ventuze, se folosește o flacără pentru scurt timp, asigurând o aspirație controlată și non-invazivă.

Adăugarea ghimbirului: Radăcina de ghimbir este integrată în proces pentru a spori beneficiile terapeutice, având efecte tonifiante asupra pielii și îmbunătățind circulația sângelui.


Beneficiile Ritualului Ventuze cu Ghimbir

Îmbunătățirea circulației sanguine: Prin crearea unui vid controlat, terapia stimulează circulația sanguină, contribuind la oxigenarea și nutriția eficientă a țesuturilor.

Tonifierea pielii: Efectele radăcinii de ghimbir aduc beneficii tonifiante pielii, conferindu-i un aspect sănătos și revitalizat.

Relaxare musculară: Terapia contribuie la relaxarea mușchilor și eliberarea tensiunilor acumulate, promovând astfel starea generală de relaxare și bine.

Suport în terapia anticelulitică: Continuarea tratamentului cu un masaj anticelulitic cu ulei de ghimbir amplifică efectele benefice, având un impact pozitiv asupra reducerii celulitei și îmbunătățirii texturii pielii.

Promovarea stării generale de sănătate: Inspirată din medicina alternativă chineză, terapia are un scop holistic, contribuind la echilibrarea energiei vitale și promovarea stării generale de sănătate.