Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Ce este hammam-ul

Hammam-ul, cunoscut și sub numele de baia turcească, reprezintă o componentă fundamentală a tradiției și culturii otomane. Este un sanctuar al liniștii și al relaxării, care oferă un refugiu spațial și temporal de la ritmul rapid al vieții cotidiene.

Experiența Hammam se împarte în etape distincte, fiecare cu un rol specific în asigurarea unei stări complete de bine și relaxare. Procesul începe cu o perioadă în saună sau în baia de aburi, menită să deschidă porii și să relaxeze mușchii. Temperaturile ridicate stimulează circulația și îndepărtează toxinele, pregătind corpul pentru etapele următoare.


Caracteristicile Hammam-ului

Sauna sau baia de aburi: În Hammam, se utilizează aburul fierbinte pentru a deschide porii și a relaxa mușchii, pregătind corpul pentru etapele ulterioare de exfoliere și masaj.

Exfolierea: Utilizând o manușă tradițională de baie turcească, cunoscută sub numele de “kese”, procesul de exfoliere îndepărtează cu delicatete celulele moarte de la suprafața pielii, lăsând-o revigorată și strălucitoare.

Masajul cu spumă: Masajul se realizează cu săpunuri naturale și o spumă luxuriantă care relaxează mușchii, alină tensiunea și promovează o stare profundă de relaxare.

Produse naturale: În Hammam se folosesc produse naturale, cum ar fi săpunurile pe bază de plante și uleiurile esențiale, pentru a oferi o experiență cât mai autentică și benefică pentru sănătate.

Atmosfera relaxantă: Hammam-ul este un spațiu proiectat pentru a promova o atmosferă de liniște și relaxare, cu lumini difuze, arome plăcute și sunete liniștitoare.


Beneficiile Hammam-ului

Detoxifiere: Aburul fierbinte și procesul de exfoliere ajută la eliminarea toxinelor din organism, lăsând pielea curată și revigorată.
Îmbunătățirea circulației sanguine: Aburul și masajul stimulează circulația sanguină, ajutând la distribuirea oxigenului și a nutrienților în întregul organism.
Relaxare profundă: Prin intermediul masajului cu spumă și al atmosferei liniștitoare, Hammam-ul ajută la reducerea stresului și la promovarea unei stări profunde de relaxare.
Revitalizare: Procesul complet al Hammam-ului lasă pielea strălucitoare, mușchii relaxați și mintea revigorată, contribuind la un sentiment general de bine și revitalizare.
Promovarea somnului: Datorită efectelor sale relaxante și detoxifiante, Hammam-ul poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului.
Îmbunătățirea stării pielii: Exfolierea și hidratarea profunda contribuie la îmbunătățirea texturii și aspectului pielii, lăsând-o netedă și strălucitoare.