Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Tratament Facial – Skinjection

Prețuri & Programare

Thaico Skinjection: Efectul de Lifting Non-invaziv pentru un Ten Sănătos!

Ce este Tratamentul Facial - Skinjection

Thaico Skinjection este tratamentul inovativ care reunește în mod activ beneficiile măștii îmbogățite cu o mare cantitate de

  • celule stem și
  • acid hialuronic

Masca transportă ingredientele produsului cosmetic într-un mod mult mai eficient decât o cremă de îngrijire sau un serum. Vă recomandăm să apelați la tratament ori de câte ori doriți să obțineți rezultate rapide și spectaculoase deoarece efectele imediate sunt luminozitatea instantă și de lungă durată a tenului, hidratarea profundă și estomparea dovedită a liniilor fine.

Așadar, când sunteți în căutarea unei soluții simple și rapide în ceea ce privește aspectul tenului (evenimente speciale), nu ezitați să vă programați la o ședință Skinjection.


Caracteristicile si Beneficiile Tratamentului Facial - Skinjection

Rejuvenare Avansată: Skinjection utilizează celule stem și acid hialuronic pentru a obține rezultate de rejuvenare avansată. Ingredientele active pătrund profund în piele, oferind instantaneu luminozitate și hidratare intensă.

Absorbție Eficientă: Masca Skinjection permite o absorbție mai eficientă a ingredientelor active în comparație cu cremele sau serumurile tradiționale. Astfel, beneficiile tratamentului sunt maximizate pentru un ten mai sănătos și tânăr.

Reducerea Vizibilă a Semnelor de Îmbătrânire: Skinjection oferă rezultate imediate, inclusiv reducerea vizibilă a liniilor fine. Acest tratament ajută la estomparea semnelor de îmbătrânire, conferind tenului un aspect proaspăt și revitalizat.

Luminozitate Durabilă: Efectele luminozității instantă și de lungă durată fac din Skinjection alegerea ideală pentru evenimentele speciale sau pentru a vă revigora tenul în orice moment.

Noninvaziv și Confortabil: Skinjection este un tratament noninvaziv, fără durere și confortabil. Nu este necesară o recuperare sau timp de inactivitate.

Recomandat pentru Toate Tipurile de Ten: Acest tratament inovator poate fi adaptat pentru toate tipurile de ten, oferind o soluție personalizată pentru nevoile dumneavoastră.