Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Terapii Cu Duș Vichy

Prețuri & Programare

Ce sunt terapiile cu Duș Vichy

Terapiile cu Duș Vichy (cunoscută și sub numele de duș de ploaie Vichy) reprezintă o formă de terapie spa care implică utilizarea unei mese speciale de masaj cu dușuri multiple care curg deasupra pacientului în timpul tratamentului. Această terapie a fost numită după orașul Vichy din Franța, faimos pentru stațiunile sale termale.

Imaginați-vă că vă aflați într-o pădure tropicală, sub o cascadă care vă relaxează deplin.

Vă oferim o colecție încântatoare de gomaje și împachetări cu cele mai bogate și mai active ingrediente naturale, sub o cascadă tropicală – dușul Vichy.


Caracteristicile terapiilor cu Duș Vichy

Caracteristicile principale ale terapiilor cu Duș Vichy includ:

Masa de masaj specială: Terapia cu Duș Vichy se desfășoară pe o masă de masaj special concepută cu dușuri orizontale montate deasupra. Masa este prevăzută cu mai multe jeturi de apă care pot fi reglate în funcție de preferințele pacientului și de zona corpului care urmează a fi tratată.

Fluxuri multiple de apă: Dușurile multiple care curg deasupra pacientului sunt utilizate pentru a aplica presiune și masaj pe diferite părți ale corpului în același timp. Acestea pot varia în intensitate și modele de curgere a apei, oferind o experiență personalizată.


Beneficiile terapiilor cu Duș Vichy

Efecte relaxante și revigorante: Oferă o experiență relaxantă și revigorantă. Jeturile de apă caldă care cad continuu pe corpul pacientului ajută la relaxarea mușchilor, eliberarea tensiunii și inducerea unei stări generale de relaxare și bine.

Efecte terapeutice: Ameliorează tensiunile musculare, reducerea durerilor de spate și de gât, stimularea circulației sângelui și detoxifierea corpului. Presiunea și căldura apei pot contribui la ameliorarea disconfortului și la îmbunătățirea stării generale de sănătate și bunăstare.

Exfoliere și hidratare a pielii: Jeturile de apă din terapia cu Duș Vichy sunt combinate cu exfoliere și hidratarea pielii prin utilizarea de produse speciale, cum ar fi sărurile, uleiurile sau produsele de curățare alese de terapeut. Aceasta poate contribui la îmbunătățirea texturii și aspectului pielii.

Detoxifierea și eliminarea impurităților: Terapiile cu Duș Vichy ajută la detoxifierea corpului prin eliminarea toxinelor și impurităților. Jeturile puternice de apă ajută la deschiderea porilor și la eliminarea eficientă a reziduurilor și a impurităților acumulate pe piele.