Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Ritual Anticelulitic Cu Nămol Termal

Prețuri & Programare

Descoperiți Puterea Naturii pentru o piele tonifiată, fermă, revitalizată și hidratată în profunzime!

Ce este Ritualul Anticelulitic Cu Nămol Termal

Apele termale din Ischia sunt recunoscute încă din Antichitate pentru efectele lor miraculoase asupra sănătății și frumuseții. Ele sunt alcaline, conțin sulf, iod, clor, fier, potasiu și oligoelemente.

Sinergia dintre apa termală, nămol și ingredientele active precum: fucus, extract de algă brună, extract de castan, extract de lămâie și uleiuri esențiale de portocal și ienupăr au efecte spectaculoase în lupta împotriva celulitei. Rezultatele împachetării sunt amplificate de masajul anticelulitic cu crema termoactivă pe bază de apă termală și extract de castan sălbatic, iederă și rusco.

Datorită efectului termic produs asupra pielii, în timpul procedurii sunt eliminate lichidele în exces din țesuturi, iar epiderma primește mineralele necesare, acționându-se astfel asupra nodulilor macro și micro celulitici. Pielea devine mai suplă, elastică și tonifiată.


Caracteristicile Ritualului Anticelulitic Cu Nămol Termal

Împachetare Caldă cu Nămol Termal, la termocuvertă: Procedura începe cu o împachetare caldă a corpului cu nămol termal bogat în minerale esențiale, care acționează în profunzime pentru detoxifierea și tonifierea pielii.

Termocuvertă: Temperaturile ridicate obținute prin radiațiile infraroșu, aplicate local, în zonele cu “probleme”, duc la arderea țesutului adipos și la accelerarea semnificativă a metabolismului celular și a procesului de eliminare a toxinelor și a lichidului tisular în exces. Astfel, se produce o detoxifiere a organismului și scăderea retenției de apă.

Masaj Anticelulitic cu Crema Termoactivă: Masajul profesional cu crema termoactivă, ce conține extract de castan sălbatic, iederă și rusco, ajută la reducerea aspectului celulitic și la tonifierea pielii.

Stimularea Circulației Energetice: Efectul termic al procedurii ajută la îmbunătățirea circulației sângelui și a energiei în țesuturi, contribuind la eliminarea toxinelor și a lichidelor în exces.


Beneficiile Ritualului Anticelulitic Cu Nămol Termal

Combaterea Celulitei: Prin sinergia ingredientelor active și a împachetării cu nămol termal, ritualul are un efect puternic în reducerea aspectului celulitei și în îmbunătățirea texturii pielii.

Detoxifiere Profundă: Procedura ajută la eliminarea toxinelor și a lichidelor în exces din țesuturi, contribuind la detoxifierea organismului și la reducerea umflăturilor.

Furnizarea Mineralelor Esențiale: Prin contactul cu nămolul termal, pielea primește minerale precum sulf, iod, clor și oligoelemente, esențiale pentru sănătatea și frumusețea acesteia.

Efectul de Tonifiere și Elasticitate: Ritualul ajută la îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii, conferindu-i un aspect mai ferm și neted.

Relaxare Profundă: Pe lângă beneficiile fizice, ritualul oferă și un moment de relaxare profundă, contribuind la starea generală de bine și liniște.

Îmbunătățirea Circulației: Efectul termic și masajul stimulează circulația sângelui și a energiei în țesuturi, contribuind la o mai bună oxigenare a pielii și eliminarea stagnărilor.

Înfrumusețare Holistică: Ritualul nu se axează doar pe aspectul exterior, ci și pe starea de bine generală, ajutându-vă să vă simțiți mai încrezători și mai împliniți.

Experiență Complexă și Personalizată: Fiecare aspect al ritualului, de la impachetarea cu nămol termal la masajul anticelulitic și masajul de relaxare, este adaptat pentru a vă oferi o experiență completă și personalizată.

Incluse in Ritualul Anticelulitic cu Nămol Termal: Ritual floral pentru picioare ~ Impachetare corporală caldă, la termocuvertă, cu nămol ~ Masaj Capilar ~ Masaj Facial ~ Masaj Anticelulitic ~ Masaj de Relaxare