Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Descoperă senzația unică a masajului la patru mâini și lasă-te purtat într-o călătorie de relaxare absolută.

Ce este Masajul la 4 mâini

Masajul la patru mâini este o tehnică specială de masaj în care doi terapeuți lucrează în unison pentru a oferi un masaj simultan pe tot corpul. Această experiență unică implică sincronizarea mișcărilor și a presiunii între cei doi terapeuți, creând o senzație de armonie și relaxare profundă.


Caracteristicile Masajului la 4 mâini

Caracteristicile masajului la patru mâini includ:

Acoperire sincronizată a întregului corp: Datorită prezenței a doi terapeuți, masajul la patru mâini permite acoperirea sincronizată completă a întregului corp.

Mișcări coordonate: Terapeuții folosesc mișcări sincronizate și ritmice pe întregul corp al persoanei care primește masajul. Această coordonare adaugă o dimensiune suplimentară de relaxare și stimulare a țesuturilor.

Experiență multidimensională: Datorită mișcărilor simultane ale celor doi terapeuți, persoana care primește masajul experimentează senzații multiple și diferite în același timp.


Beneficiile Masajului la 4 mâini

Relaxare profundă: Masajul la patru mâini induce o stare profundă de relaxare prin utilizarea mișcărilor ritmice și fluide ale celor doi terapeuți. Această experiență amplifică senzația de liniște interioară și reduce nivelul de stres și anxietate.

Eliberarea tensiunii și a stresului: Mișcările coordonate și presiunea aplicată de cei doi terapeuți ajută la eliberarea tensiunii și stresului acumulate în mușchi și țesuturi. Aceasta ameliorează durerile musculare și rigiditatea.

Acoperire completă a corpului: Datorită prezenței a doi terapeuți, masajul la patru mâini permite o acoperire completă a corpului, asigurându-se că toate zonele sunt tratate și că beneficiile masajului se extind pe întregul corp.

Stimularea circulației sanguine: Mișcările ample și ritmice ale celor doi terapeuți îmbunătățesc circulația sanguină și limfatică, promovând astfel aportul de oxigen și nutrienți la nivel celular și eliminarea toxinelor din organism.

Revitalizare și energizare: Masajul la patru mâini poate oferi o revitalizare profundă și o creștere a nivelului de energie. Această experiență intensă contribuie la revigorarea corpului și la refacerea vitalității.

Stimularea sistemului nervos: Mișcările ritmice și sincronizate ale celor doi terapeuți ajută la stimularea sistemului nervos, contribuind la relaxarea mentală și la îmbunătățirea stării de spirit.