Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Ritual Secrete THAIco

Prețuri & Programare

Descoperiți Secretele THAIco: Echilibru și Relaxare din Nordul Thailandei!

Ce este Ritualul Secretele THAIco

În cadrul tratamentului “Secrete THAIco” se folosesc tehnici străvechi din nordul Thailandei, prin care se eliberează căile blocate ale energiilor.

Obstrucția energetică duce la oboseală și disconfort muscular. Încă de la începutul practicii de presopunctură din cadrul Masajului THAIco Signature, veți începe să vă simțiți mai ușurați.

Tratamentul cu ierburi fierbinți, calmează durerea și permite astfel energiei să circule prin organism. Masajul cald Aromaterapie vă va relaxa complet, permițându-vă să atingeți un nou nivel de relaxare.


Caracteristicile Ritualului Secrete THAIco

Tehnici Străvechi: Folosind practici vechi din nordul Thailandei, terapeuții THAIco SPA eliberează căile blocate ale energiilor din corpul dumneavoastră.

Presopunctură Benefică: Masajul THAIco Signature integrează practica presopuncturii pentru a vă oferi relaxare prin reducerea inflamațiilor și a durerilor.

Tratament cu Ierburi Fierbinți: Ierburile fierbinți calmează durerea, promovând circulația energetică în organism.

Aromaterapie Calmă: Masajul Aromaterapie vă învăluie în căldură și relaxare, atingând un nivel nou de bine.


Beneficiile Ritualului Secrete THAIco

Echilibru Energetic: Tehnicile străvechi din nordul Thailandei sunt aplicate pentru a restabili fluxul energetic în corp, eliberând blocajele și restabilind echilibrul interior. Prin eliberarea acestor energii stagnante, vă puteți regăsi echilibrul și vitalitatea.

Reducerea Disconfortului: Oboseala și disconfortul muscular sunt reduse prin efectele revigorante ale ritualului. Masajul THAIco Signature și tratamentul cu ierburi fierbinți acționează asupra zonelor tensionate, eliminând senzația de oboseală și contribuind la îmbunătățirea stării generale.

Relaxare Profundă: Presopunctura și masajul cald vă ghidază într-o călătorie către o relaxare profundă. Ritualul Secretele THAIco SPA vă conduce într-o stare de liniște interioară, lăsând în urmă stresul și agitația zilnică. Rezultatul este o relaxare profundă care se resimte în fiecare țesut al corpului.

Circulație Îmbunătățită: Tratamentul cu ierburi fierbinți stimulează circulația energetică în organism. Prin aplicarea ierburilor, se încurajează un flux constant de energie prin corp, asigurând un aport de nutrienți și oxigen în toate țesuturile. Aceasta contribuie la sănătatea generală și la vitalitatea pielii.

Stare Generală de Bine: Aromele reconfortante vă învăluie simțurile, creând o atmosferă de relaxare totală. Stimulare olfactivă are un efect pozitiv asupra stării de spirit, aducându-vă un sentiment plăcut de bine și liniște.

Incluse in Ritualul Secretele THAIco: Ritual floral pentru picioare ~ Masaj THAIco Signature ~ Masaj cu plante ~ Aromaterapie