Termeni si Conditii

Termeni si conditii generale de comercializare online a produselor și serviciilor THAIco SPA

THAIco SPA este denumirea comercială al VIP EVENTS SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, Intrarea Sevastopol nr.1, sector 1 cu număr de ordine în Registrul Comerțului J40/3309/2009 , cod unic de înregistrare fiscală 25267799 (în continuare “THAIco SPA” sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.

Conditii de comercializare online a Cardurilor Cadou

Următorii termeni au următoarele înțelesuri:
Card Cadou – este un document care atestă plata unor servicii medicale / de relaxare în cadrul THAIco Spa. Serviciile sunt predefinite și sunt valabile 3 luni de la data achizitionarii. In cazul in care intervalul de timp expira, serviciul nu se poate rambursa. Valoarea cardului cadou nu poate fi preschimbata in bani.
Cardurile cadou sunt transmisibile și permit personalizarea lor cu numele persoanei care va beneficia de serviciile achiziționate.
După achiziționarea prin plata online a cardurilor cadou, beneficiarul poate ridica imprimatele de la recepția centrului sau prin email la o adresă pe care o va comunica in momentul achizitionarii cardului.
Clientul are dreptul sa notifice in scris THAIco Spa că renunță la cumpărare, fără penalități și fară invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la plata cardului cadou, dată care este considerată a fi data de activare a cardului cadou, în cazul în care clientul nu a utilizat serviciile comercializate.
În cazul în care clientul a utilizat serviciile comercializate la distanță, adică a beneficiat de facilitățile centrului de sănătate, acesta va achita serviciile consumate la tarifele de listă adresate non-membrilor, tarife disponibile in sectiunea Gift Card.
După expirarea perioadei de 10 zile de la momentul plății / data activarii cardului cadou, clientul nu mai are posibilitatea să renunte la serviciile achitate.

Rezervare cu Voucher/Gift Card  Anularea sau modificarea rezervarii facute cu Voucher/Gift Card sa va face cu minim 24 ore inainte, in caz contrar Voucherul/Gift Card devine invalid.

Modalitatatea de achiziționare a cardurilor cadou
Canalele prin care se pot achiziona si metodele de plata a cardurilor cadou:
La receptia centrului THAIco SPA, programul de functionare al receptiei este 10:00 – 22:00. Plata poate sa fie facuta numerar sau card. Se emite pe loc bonul fiscal, factura si cardul / cardurile cadou. Daca beneficiarul nu este acelasi cu persoana care a platit, sunt necesare urmatoarele informatii: nume, prenume, adresa email, nr. telefon.
Direct de pe siteul www.thaicospa.ro completand formularul online de cumparare si efectuand plata prin platforma MobilPay. Iar cardul cadou va fi trimis in format electronic atat cumparatorului cat si beneficiarului(daca nu este aceeasi persoana).

Campanie: Cumpara 4 gift-cards si primesri unul cadou

In cazul achizitionarii 4 gift-cards cu aceesri valoare gift card-ul gratuit va fi de acceasi valoare.

In cazul achizitionarii 4 gist-cards cu valori diferite gift card-ul gratuit va fi accasi valoare cu cel mai ieftin gift card achizitionat.