Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Echilibrul binecuvântării materne și al confortului prenatal

Ce este Masajul Prenatal

Masajul prenatal este un tratament blând și empatic, adaptat special pentru femeile însărcinate, oferindu-le o experiență deosebită de relaxare și îmbunătățind starea lor generală de bine în timpul perioadei delicate a sarcinii.

Acest ritual milenar se concentrează pe nevoile unice ale femeilor gravide, adaptându-se schimbărilor fizice și emoționale specifice acestei etape, pentru a crea o conexiune armonioasă între mamă și copil.


Caracteristicile Masajului Prenatal

Experțiți pregătiți pentru îngrijirea maternă: Masajul prenatal este livrat de terapeute specializate în îngrijirea maternă, cu cunoștințe aprofundate despre anatomia și fiziologia gravidității.

Adaptabilitate: Terapeutele noastre sunt sensibile la nevoile femeilor însărcinate și sunt instruite să adapteze fiecare sesiune de masaj în funcție de stadiul sarcinii și de orice condiție medicală asociată.

Tehnici delicate și sigure:

Fiecare tehnică de masaj prenatal este concepută pentru a fi delicată și sigură pentru femeia gravidă și copilul său. Terapeuții evită presiunea excesivă pe zonele sensibile și folosesc mișcări fluide și îngrijite pentru a elibera tensiunea, a calma durerile de spate și a ameliora disconfortul general.

Poziționare confortabilă:

Femeile gravide sunt așezate într-o poziție confortabilă, utilizând perne de susținere pentru a menține o aliniere corectă a corpului și pentru a le ajuta să se simtă relaxate pe măsură ce sunt răsfățate cu masajul blând.


Beneficiile Masajului Prenatal

Reducerea stresului și anxietății:

Sarcina poate fi o perioadă plină de schimbări hormonale și emoționale. Masajul prenatal ajută la scăderea nivelului de cortizol, hormonul stresului, și eliberează endorfine, hormonii relaxării și bunăstării, astfel încât viitoarele mame să se simtă mai calme și mai împăcate.

Ameliorarea durerilor și disconfortului fizic:

Pe măsură ce sarcina avansează, multe femei se confruntă cu dureri de spate, disconfort în zona lombară și umflarea picioarelor. Masajul prenatal reduce aceste inconveniente, ajutând la eliberarea tensiunii musculare și la îmbunătățirea circulației sanguine, astfel încât femeile să se simtă mai ușurate și mai energizate.

Îmbunătățirea somnului:

Mulți viitori părinți se confruntă cu insomnie sau dificultăți în a-și găsi o poziție confortabilă de dormit. Masajul prenatal încurajează relaxarea profundă și îmbunătățește calitatea somnului, oferind femeilor gravide un răgaz binevenit pentru odihnă și refacere.

Îmbunătățirea conexiunii mamă-copil:

Pe lângă beneficiile fizice și emoționale, masajul prenatal facilitează o conexiune specială între mamă și copil. Atingerea blândă și intenționată a terapeutului stimulează secreția de oxitocină, hormonul dragostei, creând o legătură profundă între mamă și făt.