Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Căldura emanată de Masajul cu Pietre, răsfățul tău în zilele reci de iarnă. Învelește-te în confortul terapeutic al masajului cu pietre calde și bucură-te de starea de bine marca THAIco SPA!

Ce este Masajul cu Pietre Calde

Este un masaj de echilibrare și întinerire, iar pietrele poziționate pe punctele energetice cheie vă vor relaxa și vă vor deschide meridianele, în timp ce uleiul pentru aromaterapie vă va relaxa.

Terapia cu pietre calde îndepărtează tensiunea, calmează sufletul, eliberează toxinele din organism și stimulează circulația și metabolismul.


Caracteristicile Masajului cu Pietre Calde

Utilizarea pietrelor încălzite: Se folosesc pietre netede, încălzite la o temperatură confortabilă, pentru a facilita relaxarea și stimularea punctelor energetice.

Aromaterapie: Se combină masajul cu utilizarea uleiurilor esențiale, contribuind la o experiență multisenzorială și la beneficii adiționale pentru starea de bine.

Puncte energetice cheie: Pietrele sunt plasate pe punctele energetice cheie ale corpului pentru a echilibra fluxul de energie și a spori efectele terapeutice.

Eliberarea tensiunii: Prin presiunea și căldura pietrelor, se eliberează tensiunea musculară, facilitând relaxarea profundă a țesuturilor.

Stimularea circulației: Căldura pietrelor ajută la dilatarea vaselor de sânge, îmbunătățind circulația și transportul oxigenului și nutrienților către țesuturi.


Beneficiile Masajului cu Pietre Calde

Relaxare profundă: Masajul cu pietre calde induce o stare de relaxare profundă, ajutând la reducerea stresului și a anxietății.

Echilibrare energetică: Pietrele plasate pe punctele energetice contribuie la echilibrarea fluxului de energie în corp, promovând armonia și echilibrul.

Îmbunătățirea circulației sanguine: Stimularea circulației sanguine contribuie la o mai bună oxigenare a țesuturilor și susține procesele de vindecare ale organismului.

Eliminarea toxinelor: Prin stimularea circulației și relaxarea musculară, masajul cu pietre calde ajută la eliminarea toxinelor din organism.

Întinerire și revigorare: Experiența terapeutică și beneficiile fizice se traduc într-un sentiment general de întinerire și revigorare a întregului organism.