Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Ritual Reînnoire Completă

Prețuri & Programare

Readucem tonusul, fermitatea și echilibrul corpului dumneavoastră!

Ce este Ritualul Reînnoire Completă

Ritualul începe cu o exfoliere a celulelor moarte ale pielii. Pasul numărul doi este masajul profund care stimulează circulația sângelui și elimină acumulările de toxine din țesuturi.

O mască completă corporală este apoi aplicată pentru a colecta toxinele, pe măsură ce sunt eliminate din organism. Răsfățul terapiei cu duș Vichy vă lasă pielea catifelată și hrănită în profunzime.

La final, răsfățați-vă corpul cu un masaj aromatic cu uleiuri esentiale, urmând să alegeți între un tratament de curățare pentru urechi sau un tratament mini-facial, marca Dr. Kleanthous.


Caracterisicile Ritualului Reînnoire Completă

Exfoliere Profundă: Eliminarea celulelor moarte pregătește pielea pentru regenerare și hidratare.

Masajul Detoxifiant: Stimularea circulației sângelui și eliminarea toxinelor, pentru o piele sănătoasă și strălucitoare.

Mască Corporală Detoxiantă: O mască specială colectează toxinele eliminându-le din organism, redând tonus, fermitate și echilibru.

Terapia cu Dus Vichy: Îmbunătățirea circulatiei sanguine si limfatice, exfolierea celulelor moarte, hidratarea pielii.

Opțiuni Personalizate: Alegeți între tratament de curățare pentru urechi sau un tratament mini-facial, marca Dr. Kleanthous.


Beneficiile Ritualului Reînnoire Completă

Piele Revitalizată: Exfolierea și masajul profund aduc viață pielii, redându-i strălucirea și sănătatea naturală.

Detoxifiere Eficace: Masajul, alături de masca corporală Dr. Kleanthous unică datorită moleculelor de suport celular, elimină toxinele acumulate, susținând sănătatea și aspectul hidratat al pielii.

Tonifiere și Fermitate: Efectele tehnicilor si a procedurilor combinate în Ritualul de Reînnoire Completă ajută la menținerea tonusului și a fermității pielii.

Hidratare Intensă: Terapia cu duș Vichy hrănește în profunzime, lăsând pielea hidratată și catifelată.

Relaxare Profundă: Masajul aromatic cu uleiuri esențiale conferă relaxare și revitalizare.

 
Title