Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Renunță la Tensiune, Absoarbe Energia THAIco – Masajul Thai cu Ierburi de la Thaico SPA, O Experiență Vindecătoare și Revitalizantă!

Ce este Masajul THAI cu Ierburi

Inspirați din tradițiile vindecătoare thailandeze, săculeții THAIco SPA conțin plante medicinale (alese în funcție de nevoile fiecărui client în parte) și sunt aplicați pe tot corpul, folosind tehnica presopuncturii.

Ierburile determină creșterea nivelului energiei, masajul stimulează sistemul imunitar și funcționarea plămânilor, iar presopunctura îmbunătăţeşte circulația sângelui și îndepărtează tensiunea musculară.


Caracteristicile Masajului Thai cu Ierburi

Săculeți cu Plante Medicinale:

Compoziţie Comprese cu plante pentru MASAJ CORPORAL:  Isop (Hyssopi herba), Salvie (Salviae herba), Crăiţe (Tageti flos), Tei (Tiliae flos), Albăstrele (Cyani flos), Busuioc (Basilici herba), tărâţe de Ovăz (Avena sativa), coajă de Stejar (Quercus cortex), Cimbru (Saturejae herba), Pedicuţă (Lycopodii herba), coajă de Salcie (Salicis cortex). Nu conţine nici un fel de aditivi sau alte ingrediente chimice.

Proprietăţi Comprese cu plante pentru MASAJ CORPORAL:

  • efect de reîntinerire şi tonifiere
  • stimulează circulaţia periferică, terminaţiile nervoase, circulaţia sangvină curăţând vasele de sânge
  • hrăneşte pielea
  • elimină celulita
  • atenuează durerile reumatice

Aplicare pe Tot Corpul: Tehnica de aplicare pe tot corpul asigură o acoperire extinsă și uniformă, contribuind la beneficiile globale ale masajului.

Presopunctura pentru Relaxare Musculară: Folosirea presopuncturii în combinație cu ierburile are ca scop relaxarea musculară și ameliorarea disconfortului asociat cu tensiunea musculară.

Promovarea Circulației Sanguine Sănătoase: Îmbunătățirea circulației sângelui este un aspect esențial al masajului, contribuind la sănătatea generală și vitalitatea organismului.


Beneficiile Masajului Thai cu Ierburi

Creșterea Nivelului de Energie: Ierburile utilizate în timpul masajului au proprietăți ce pot contribui la revitalizarea și creșterea nivelului de energie al organismului.

Stimularea Sistemului Imunitar: Masajul este conceput pentru a stimula sistemul imunitar, ajutând organismul să se apere împotriva infecțiilor și să-și mențină sănătatea.

Îmbunătățirea Funcționării Plămânilor: Accentul pe funcționarea plămânilor sugerează o atenție deosebită acordată sistemului respirator, contribuind la o respirație mai eficientă și sănătoasă.

Presopunctura pentru Circulație Sanguină: Tehnica presopuncturii aplicată cu săculeții de ierburi are ca scop îmbunătățirea circulației sanguine, promovând sănătatea cardiovasculară și reducând riscul de tensiune arterială crescută.

Reducerea Tensiunii Musculare: Prin aplicarea presopuncturii și a ierburilor pe tot corpul, masajul contribuie la eliminarea sau reducerea tensiunii musculare, oferind o senzație profundă de relaxare.

Inspirat din Tradițiile Vindecătoare Thailandeze: Masajul THAIco SPA respectă și integrează tradițiile vindecătoare thailandeze, oferind o experiență autentică.