Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Experimentează măiestria masajului Lomi-Lomi, o călătorie de regăsire a echilibrului și a armoniei în întreaga ta ființă!

Ce este Masajul Lomi-Lomi

Masajul Lomi-Lomi este o formă tradițională de masaj originară din Hawaii. “Lomi” înseamnă “a frământa, a presa, a amesteca” în limba hawaiiană, iar acest tip de masaj este denumit astfel datorită mișcărilor ample și fluide folosite pe tot corpul, ca și cum ar presa și frământa energiile din corp.


Caracteristicile Masajului Lomi-Lomi

Mișcările fluide și ritmice: Terapeutul folosește mâinile, antebrațele și uneori chiar și coatele pentru a efectua mișcări ample, fluide și ritmice pe tot corpul. Aceste mișcări imită dansul valurilor oceanului și creează o senzație de conexiune organică între terapeut și persoana masată.

Utilizarea uleiurilor: Masajul Lomi-Lomi se efectuează cu ajutorul uleiurilor naturale, care facilitează alunecarea mâinilor terapeutului pe piele și amplifică senzația de relaxare și răsfăț.

Abordarea holistică: Lomi-Lomi este mai mult decât un simplu masaj fizic; este o experiență holistică care își propune să elibereze nu doar tensiunea fizică, ci și tensiunile emoționale și spirituale. Terapeutul își concentrează atenția pe toate aspectele ființei, ajutând la restabilirea echilibrului și a armoniei.


Beneficiile Masajului Lomi-Lomi

Masajul Lomi-Lomi oferă o serie de beneficii pentru sănătate și bunăstare, printre care se numără:

Relaxarea profundă: Mișcările fluide și ritmice ale masajului Lomi-Lomi induc o stare profundă de relaxare, eliberând tensiunea și stresul acumulate în corp și minte.

Eliberarea emoțională: Lomi-Lomi facilitează eliberarea emoțiilor reținute în corp, ajutând la vindecarea și eliberarea emoțională. Acest masaj contribuie la reducerea anxietății, a tristeții și a altor tensiuni emoționale.

Îmbunătățirea circulației: Prin mișcările ample și presiunea aplicată, masajul Lomi-Lomi stimulează circulația sanguină și limfatică, facilitând astfel aportul de nutrienți și oxigen către țesuturi și eliminarea toxinelor din corp.

Relaxează mușchii și articulațiile: Tehnicile specifice ale Lomi-Lomi ajută la relaxarea și destinderea mușchilor tensionați, ameliorând durerile musculare și articulare.

Promovează echilibrul și armonia: Lomi-Lomi urmărește restabilirea echilibrului și armoniei în întregul sistem, inclusiv în aspectele fizice, mentale și emoționale. Acest masaj ajută la integrarea și alinierea întregii ființe.

Îmbunătățirea flexibilității și mobilității: Prin mișcările ample și întinderile efectuate în timpul masajului Lomi-Lomi, se îmbunătățește flexibilitatea și mobilitatea articulațiilor, contribuind la o mai bună funcționare și libertate de mișcare.