Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

 

THAIco Spa Victoriei

Inaugurat în 2016 în zona Pța. Victoriei din București, într-o superbă vilă interbelică, THAIco SPA este un concept creat pentru cei care apreciază serviciile spa asiatice și vor să beneficieze de ele în orice moment al anului. Designul interior, echipa de terapeute asiatice cu experiență în centre wellness din Thailanda, Philippine, Indonezia și Bali, tehnicile de masaj și ingredientele orientale au poziționat centrele THAIco SPA în topul listei spa-urilor din București atât pentru români, cât și pentru turiștii străini.

THAIco Spa București, Pța. Victoriei este locul în care veți descoperi de fiecare dată pacea și echilibrul interior. Minunile nu se întâmplă în mijlocul unui templu asiatic, ci chiar în inima Micului Paris, într-un decor special desenat pentru răsfăț, relaxare și visare. Oferim o multitudine de tratamente, pentru minte, corp și suflet, prin care vă puteți recăpăta pacea, calmul și armonia într-un cadru unic, salonul fiind situat într-o clădire din perioada interbelică, recent renovată, în centrul Bucureștiului. Cu o suprafață de 400 mp, THAIco Spa dispune de 9 camere de tratament de masaj pentru diferite servicii și pentru toate preferințele: saună umedă si uscata, duș Vichy, salina cu sare din Himalaya, tratamente faciale și manichiura. La THAIco Spa îmbinăm practicile asiatice – masaj, presopunctură, streching, aromoterapie – cu cele internaționale de succes, astfel incat fiecare client/oaspete să beneficieze de o experiență senzorială memorabilă. Totul pentru echilibrul, tonusul și relaxarea pe care le meritați.

 • Program: Luni – Duminica, 10:00 – 22:00
 • Telefon: +40 729 842 426
 • Email: booking@thaicospa.ro
 • Adresa: Intrarea Sevastopol numărul 1, Bucuresti


THAIco SPA Novotel

Daca vă este dor de Asia sau sunteți dornici să descoperiți cu fiecare por ce înseamnă răsfățul suprem pe pielea dvs, vă așteptăm la hotel Novotel, unul dintre cele trei centre THAIco Spa deschise în București! Noi v-aducem Asia mai aproape. Suntem lideri în industria spa de lux. Tot ce trebuie să faceți este să vă lăsați pe mâinile tămăduitoare ale terapeutelor noastre cu experiență în centre wellness din Thailanda, Philippine, Indonezia și Bali și să vă bucurați de un răsfăț complet, magistral, ritualurile de care veți beneficia la THAIco SPA fiind personalizate.

Va asteptam in atmosfera delicata a unui templu asiatic, in culori blande si calme, prosoape confortabile, parfumuri delicate de nucă de cocos și orhidee în aer: relaxarea este un lucru frumos, nu? Experientele senzoriale din centrul nostru de welness de top de la Novotel vă permite să uitați de viața de zi cu zi si sa va relaxați cu masaje si terapii corporale vindecatoare, revigorante pentru întregul corp, care elimina stresul si tensiunile și eliberează blocajele.

 • Program: Luni – Duminica, 10:00 – 22:00
 • Telefon: +40 732 112 559
 • Email: novotel@thaicospa.ro
 • Adresa: Calea Victoriei 37B, Bucuresti


THAIco Spa Radisson Blu

Va asteptam la THAIco Spa din cadrul hotelului Radisson Blu Bucuresti, locul unde oferim servicii spa de top pentru a crea o experiență wellness memorabilă. Masajele si terapiile marca THAIco Spa sunt unice si potrivite tuturor celor care cauta o oaza de liniste si placere, un răsfăț special și o experiență senzorială completă într-o atmosfera cu iz autentic asiatic.THAIco Spa este un paradis al senzualității – ușile originale ale „templului asiatic” se deschid către o simbioză unică de elemente de wellness asiatice și europene, proiectate de arhitecti celebri, care știu ce este adevăratul lux.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va lasati în grija terapeuților noștri, specialisti ai terapiilor faciale&corporale, originari din tari precum Bali, Thailanda, Philippine si Indonezia, temeinic instruiți în „arta atingerii”. Pășiti mai intai în sanctuarul linistii si relaxarii, savurati o bautura calda in preambulul unei experiente de neuitat. Va puteti delecta la hammam, la saunele (uscata si umeda) noastre sau puteti beneficia de “mainile tamaduitoare” ale terapeutelor noastre profesioniste intr-una dintre cele opt camere amenajate in stil asiatic, cu lumini difuze, mobilier originar din Orientul Mijlociu, accesorii din materiale autentice, candelabre & statuete ce amintesc de templele budiste, lenjerie fina, prosoape de baie moi, miresme exotice. Bucurați-vă de rasfat in sanctuarul asiatic THAIco Spa, este momentul dumneavoastra de respiro, pe care-l meritati pe deplin!

 • Program: Luni – Duminica, 10:00 – 22:00
 • Telefon: +40 748 071 094
 • Email: radisson@thaicospa.ro
 • Adresa: Calea Victoriei 63-81, Bucuresti