Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

 

THAIco SPA Pipera

THAIco SPA Pipera – este dezvoltat în complexul rezidențial One North Lofts, amplasat în una dintre cele mai valoroase și populare zone rezidențiale ale capitalei – zona Pipera.
Locația noastră este ca un refugiu pentru cei care au un stil de viață activ, care locuiesc și muncesc în această comunitate extraordinară, pentru cei care doresc să se deconecteze de la grijile zilnice și să se bucure de o experiență spa de neuitat.
Echipa noastră de terapeuți experimentați din Asia vă așteaptă să vă răsfățați cu ritualuri de înfrumusețare și relaxare inspirate din culturile asiatice. De la masaje tradiționale thailandeze și presopunctură la stretching și aromaterapie, vă vom oferi o experiență senzorială unică, care vă va revigora trupul și mintea.

Ambianța relaxantă a THAIco SPA Pipera, vă va transpune instantaneu într-o oază de liniște și armonie. Decorul elegant, inspirat din sanctuarele asiatice, va completa perfect experiența dumneavoastră de spa și vă va oferi momente de răsfăț și visare.
La THAIco SPA Pipera, magia se desfășoară în fiecare detaliu. De la produsele cosmetice naturale de cea mai înaltă calitate la ospitalitatea excepțională a echipei noastre, ne străduim să vă oferim o experiență spa impecabilă, care să depășească așteptările dumneavoastră.
Vă invităm să descoperiți o lume a relaxării și a răsfățului suprem la THAIco SPA Pipera!
Pentru informații suplimentare și rezervări, vă rugăm să accesați site-ul nostru sau să ne contactați telefonic.

 • Program: Luni – Duminica, 10:00 – 22:00
 • Telefon: +40 723 622 505
 • Email: pipera@thaicospa.ro
 • Adresa: Bulevardul Pipera nr. 2, Cladirea ONE North Lofts, Voluntari, Ilfov


THAIco SPA Continental

THAIco SPA Continental este lansat în Grand Hotel Continental, un hotel de 5 stele, amplasat pe Calea Victoriei, în centrul Bucureștiului, într-o clădire monument istoric ce datează de peste 190 de ani.
Într-un spațiu luxuriant dar intim, echipa THAIco SPA așteaptă clienții să se răsfețe complet și să se deconecteze de la grijile zilnice. Într-o ambianță relaxantă, creată de lumini difuze, arome subtile și muzică ambientală specială, oaspeții experimentează o călătorie senzorială inegalabilă cu ajutorul ritualurilor de înfrumusețare și relaxare inspirate din culturile asiatice.

La THAIco SPA Continental, magia se desfășoară exact ca în sanctuarele asiatice, dar în inima Bucureștiului, într-un decor special conceput pentru a vă oferi momente de răsfăț, relaxare și visare.
Unicitatea locației o reprezintă pe de o parte Hammam-ul ce poate acomoda și cupluri, amenajat în stil autentic oriental, după cele mai luxuriante standarde și, pe de altă parte, piscina cu hidromasaj, cu finisaje și dotări premium ce oferă confort și proprietăți terapeutice excepționale.
Locația dispune de spațiu pentru fitness, șapte camere de masaj și tratamente faciale, saună uscată, duș Vichy precum și spații de acomodare moderne. Oaspeții hotelului au acces liber la zona de fitness și piscina cu hidromasaj.
La THAIco SPA Continental terapeuții asiatici experimentați îmbină practicile asiatice, cum ar fi masajul, presopunctura, stretching-ul, aromaterapia, cu cele internaționale de succes, pentru ca fiecare client să trăiască o experiență senzorială memorabilă.

 • Program: Luni – Duminica, 10:00 – 22:00
 • Telefon: +40 31 005 1535
 • Email: continental@thaicospa.ro
 • Adresa: Calea Victoriei nr. 56, București


THAIco Spa Victoriei

Inaugurat în 2016 în zona Pța. Victoriei din București, într-o superbă vilă interbelică, THAIco SPA este un concept creat pentru cei care apreciază serviciile spa asiatice și vor să beneficieze de ele în orice moment al anului. Designul interior, echipa de terapeute asiatice cu experiență în centre wellness din Thailanda, Philippine, Indonezia și Bali, tehnicile de masaj și ingredientele orientale au poziționat centrele THAIco SPA în topul listei spa-urilor din București atât pentru români, cât și pentru turiștii străini.

THAIco Spa București, Pța. Victoriei este locul în care veți descoperi de fiecare dată pacea și echilibrul interior. Minunile nu se întâmplă în mijlocul unui templu asiatic, ci chiar în inima Micului Paris, într-un decor special desenat pentru răsfăț, relaxare și visare. Oferim o multitudine de tratamente, pentru minte, corp și suflet, prin care vă puteți recăpăta pacea, calmul și armonia într-un cadru unic, salonul fiind situat într-o clădire din perioada interbelică, recent renovată, în centrul Bucureștiului. Cu o suprafață de 400 mp, THAIco Spa dispune de 9 camere de tratament de masaj pentru diferite servicii și pentru toate preferințele: saună umedă si uscata, duș Vichy, salina cu sare din Himalaya, tratamente faciale și manichiura. La THAIco Spa îmbinăm practicile asiatice – masaj, presopunctură, streching, aromoterapie – cu cele internaționale de succes, astfel incat fiecare client/oaspete să beneficieze de o experiență senzorială memorabilă. Totul pentru echilibrul, tonusul și relaxarea pe care le meritați.

 • Program: Luni – Duminica, 10:00 – 22:00
 • Telefon: +40 729 842 426
 • Email: booking@thaicospa.ro
 • Adresa: Intrarea Sevastopol numărul 1, Bucuresti


THAIco Spa Radisson Blu

Va asteptam la THAIco Spa din cadrul hotelului Radisson Blu Bucuresti, locul unde oferim servicii spa de top pentru a crea o experiență wellness memorabilă. Masajele si terapiile marca THAIco Spa sunt unice si potrivite tuturor celor care cauta o oaza de liniste si placere, un răsfăț special și o experiență senzorială completă într-o atmosfera cu iz autentic asiatic.THAIco Spa este un paradis al senzualității – ușile originale ale „templului asiatic” se deschid către o simbioză unică de elemente de wellness asiatice și europene, proiectate de arhitecti celebri, care știu ce este adevăratul lux.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va lasati în grija terapeuților noștri, specialisti ai terapiilor faciale&corporale, originari din tari precum Bali, Thailanda, Philippine si Indonezia, temeinic instruiți în „arta atingerii”. Pășiti mai intai în sanctuarul linistii si relaxarii, savurati o bautura calda in preambulul unei experiente de neuitat. Va puteti delecta la hammam, la saunele (uscata si umeda) noastre sau puteti beneficia de “mainile tamaduitoare” ale terapeutelor noastre profesioniste intr-una dintre cele opt camere amenajate in stil asiatic, cu lumini difuze, mobilier originar din Orientul Mijlociu, accesorii din materiale autentice, candelabre & statuete ce amintesc de templele budiste, lenjerie fina, prosoape de baie moi, miresme exotice. Bucurați-vă de rasfat in sanctuarul asiatic THAIco Spa, este momentul dumneavoastra de respiro, pe care-l meritati pe deplin!

 • Program: Luni – Duminica, 10:00 – 22:00
 • Telefon: +40 748 071 094
 • Email: radisson@thaicospa.ro
 • Adresa: Calea Victoriei 63-81, Bucuresti