Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Tratamentul Facial Pentru Ten Cu Probleme

Prețuri & Programare

Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza curățarea profundă a tenului cu îndepărtarea impurităților pielii, fără a ataca țesutul. Este un tratament care elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zona facială prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare.
Acest tratament este benefic persoanelor cu acnee, iritații şi sebum în exces. Se recomandă 2 tratamente pe săptămână.

Caracteristici ale Tratamentului THAIco Pentru Ten Cu Probleme

Curățare profundă: Tratamentul se concentrează pe curățarea profundă a pielii, ajutând la îndepărtarea impurităților, excesului de sebum și celulelor moarte ale pielii. Aceasta poate îmbunătăți aspectul și textura pielii.

Stimularea circulației: Tratamentul include stimularea circulației sanguine în zona facială. Acest lucru poate aduce un flux mai mare de sânge și oxigen către piele, ajutând la regenerarea celulară și la stimularea producției de colagen.

Regenerare celulară: Prin stimularea circulației și exfolierea delicată, tratamentul poate contribui la regenerarea celulară, ceea ce poate îmbunătăți sănătatea generală a pielii și poate reduce semnele de îmbătrânire.

Reduzerea acneei: Pentru persoanele cu acnee, tratamentul poate ajuta la curățarea porilor și la controlul excesului de sebum, ceea ce poate contribui la reducerea erupțiilor acneice.


Beneficii ale Tratamentul THAIco Pentru Ten Cu Probleme

Piele mai curată și mai luminoasă: Eliminarea celulelor moarte ale pielii și a impurităților poate duce la o piele mai curată, mai luminoasă și mai sănătoasă.

Reducerea iritațiilor: Tratamentul poate ajuta la calmarea și reducerea iritațiilor cutanate, ceea ce este benefic pentru persoanele cu piele sensibilă sau predispuse la iritații.

Controlul sebumului: Pentru persoanele cu piele grasă sau cu probleme de sebum în exces, tratamentul poate ajuta la controlul producției de uleiuri și la prevenirea acumulării acestora în pori.

Rezultate vizibile: Prin efectuarea regulată a tratamentului (de exemplu, de două ori pe săptămână), pot apărea rezultate vizibile în ceea ce privește aspectul și sănătatea pielii.