Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Tratament Facial – Rejuvenare Extremă

Prețuri & Programare

Reînnoiește-ți Frumusețea, Redescoperă Tinerețea Pielii Tale!

Ce este Tratamentul Facial – Rejuvenare Extremă

Celulele noastre, respectiv colagenul din tenul nostru sunt expuse permanent efectelor negative ale radicalilor liberi. Aceştia, dăunează pereţilor celulari, determinând starea de stres a tenului şi accelerând procesul său de îmbătrânire.

Rezultatul acestui proces constă în apariţia ridurilor de mimică şi în diminuarea elasticităţii tenului. În elaborarea acestui tratament, s-a acordat o atenţie deosebită protecţiei celulare, dar şi regenerării constante a celulelor.

Tratamentul de rejuvenare extremă se aplică pe față, gât, decolteu. Se recomandă folosirea produselor de îngrijire zilnică Kleanthous C.S.M.

Se recomandă o cură de 6 ședințe pe an, în funcție de adâncimea ridurilor.


Caracteristicile si Beneficiile Tratamentulului Facial – Rejuvenare Extremă

Protecție împotriva Radicalilor Liberi: Tratamentul Thaico Rejuvenare Extremă are ca scop principal protejarea celulelor pielii de efectele negative ale radicalilor liberi, prevenind deteriorarea peretilor celulari.

Stimularea Regenerării Celulare: Tratamentul Thaico promovează regenerarea constantă a celulelor pielii, ajutând la menținerea sănătății și vitalității acesteia.

Combaterea Semnelor de Îmbătrânire: Previne si combate rezultatele procesului de îmbătrânire asupra tenului, cum ar fi apariția ridurilor de expresie și pierderea elasticității pielii. Thaico Rejuvenare Extremă se concentrează pe combaterea semnelor de îmbătrânire.

Rejuvenare Extremă: Aplicat pe față, gât și decolteu, tratamentul Thaico oferă o revitalizare intensă pentru aceste zone, redându-le strălucirea și vitalitatea.

Îngrijirea Zilnică cu Produse Kleanthous C.S.M: Pentru a maximiza rezultatele tratamentului, se recomandă utilizarea produselor de îngrijire zilnică Dr. Kleanthous C.S.M., care completează procesul de rejuvenare și mențin sănătatea pielii pe termen lung.

Rezultate Optime cu Minim 6 Ședințe Anuale: Pentru cei care doresc să obțină rezultate durabile, se recomandă o cură de la șase la 12 ședințe / an. Numărul de ședințe poate varia în funcție de adâncimea ridurilor existente și de nevoile individuale ale pielii.