Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Tratament Complex H Riduri De Expresie

Prețuri & Programare

Tratează-ți tenul cu dragoste și cu Tratamentul Complex H pentru riduri invizibile!

Ce este Tratamentul THAIco Complex H Riduri De Expresie

Tratamentul THAIco Complex H Riduri De Expresie este destinat ridurilor de expresie, celor periorbitale (laba gâștii) şi celor din jurul gurii.

Acest complex special de ingrediente active ajută atât la relaxarea musculaturii, cât și la tonificare.

Efectul intens de întinerire a tenului este vizibil imediat.

Se recomandă un tratament o dată pe săptămână.


Caracteristicile si Beneficiile Tratamentului THAIco Complex H Riduri De Expresie

Ingrediente Active de Calitate: THAIco Complex H Riduri De Expresie utilizează o formulă specială cu ingrediente active de înaltă calitate, selectate pentru eficacitatea lor în combaterea ridurilor de expresie.

Relaxarea Musculaturii: Complexul ajută la relaxarea mușchilor faciali, ceea ce contribuie la reducerea vizibilă a ridurilor de expresie.

Tonifierea Pielii: Pe lângă reducerea ridurilor, THAIco Complex H Riduri De Expresie tonifică și întărește pielea, conferindu-i un aspect mai ferm și mai tânăr.

Rezultate Vizibile Imediat: Unul dintre avantajele majore ale acestui tratament este că oferă rezultate vizibile imediat. Astfel, pielea devine mai netedă și mai luminată de îndată ce este aplicat.

Potrivit Pentru Zona Sensibilă a Ochilor și a Buzelor: Fiind destinat zonei periorbitale și celei din jurul gurii, este formulat pentru a fi blând și eficient în același timp, pentru pielea delicată din aceste zone.

Ușor de Utilizat: THAIco Complex H Riduri De Expresie este simplu de aplicat și poate fi inclus cu ușurință în rutina săptămânală de îngrijire a pielii.

Reînnoirea Tenului: Prin utilizarea regulată, Tratamentul THAIco Complex H Riduri de Expresie contribuie la reînnoirea tenului și la menținerea unui aspect tânăr și sănătos.

Recomandat Săptămânal: Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea tratamentului o dată pe săptămână, ceea ce îl face ușor de inclus în rutina de frumusețe.

Potrivit pentru Toate Tipurile de Piele: THAIco Complex H Riduri De Expresie este conceput să fie potrivit pentru toate tipurile de piele, fără a provoca iritații sau efecte adverse.