Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Tratament Facial – Sono Beauty Lifting

Prețuri & Programare

Lifting fără bisturiu!

Descoperiți puterea regeneratoare a Sono Beauty Lifting și obțineți un aspect tânăr, revitalizat și ferm pe termen lung.

Ce este Tratamentul Thaico - Sono Beauty Lifting

Tratamentul inovator anti-aging neinvaziv al Dr. Kleanthous te poate ajuta să obții un efect de lifting fără bisturiu.  Sono Beauty Lifting este o cură de întinerire profundă la nivelul celular al pielii, ce acoperă suprafața feței, a gâtului, a decolteului şi a mâinilor.

Dr. Kleanthous și-a început cercetările în anii ’70, structurând pe parcursul deceniilor combinaţia specială a moleculelor care sprijină procesul de regenerare al pielii. Astfel, a dezvoltat tratamentul SkinTone – Sono Beauty Lifting care permite şi cosmeticienilor regenerarea pielii prin moleculele de suport celular (cell suporting).

Iți propunem un lifting facial non-chirurgical folosind ultrasunete, sonobiorezonanță și cromoterapie.

Rezultatele sunt imediat vizibile după un singur tratament. Acesta crește fermitatea pielii lăsate şi întăreşte mușchii feței:

  • netezește liniile și ridurile
  • crește elasticitatea țesutului conjunctiv
  • stimulează metabolismul colagenului
  • îmbunătățește circulația


Caracteristicile și Beneficiile Tratamentului Thaico - Sono Beauty Lifting

Intinerire Noninvazivă: Sono Beauty Lifting, semnat de Dr. Kleanthous, este o terapie anti-aging inovatoare care oferă efectul de lifting fără a necesita intervenții chirurgicale sau injecții.

Regenerare la Nivel Celular: Acest tratament se concentrează asupra regenerării celulare profunde a pielii, acoperind fețele, gâtul, decolteul și mâinile. Prin stimularea moleculelor de suport celular, Sono Beauty Lifting optimizează funcțiile celulare și promovează regenerarea pielii.

Absorbție Eficientă a Ingredientelor Active: Sono Beauty Lifting folosește molecule de suport celular pentru a oferi o regenerare eficientă și de lungă durată a pielii. Aceste molecule pătrund în profunzimea pielii, revitalizând și întinerind țesuturile.

Rezultate Imediate și Durabile: După fiecare ședință, veți observa rezultate imediate, cum ar fi o strălucire instantanee și un efect de lifting natural. Frecventa sedintelor impune si o crestere graduala a vizibilitatii efectelor, inclusiv reducerea liniilor fine și atenuarea semnelor vizibile de îmbătrânire.

Tratament Confortabil: Sono Beauty Lifting este o procedură noninvazivă și confortabilă, care nu necesită recuperare sau timp de inactivitate. Aceasta reprezintă o alternativă naturală la alte proceduri cosmetice invazive, cum ar fi injecțiile cu toxina botulinică.

Uniformizarea Tenului și Strălucirea Pielii: Sono Beauty Lifting nu doar reduce ridurile, ci și uniformizează nuanța pielii și îi restabilește strălucirea și vitalitatea. Este eficient pentru tratarea pielii cu aspect pătat sau neuniform.

Fără Riscuri: Datorită tehnologiei avansate și a ingredientelor sigure, Sono Beauty Lifting nu prezintă riscuri semnificative sau efecte secundare neplăcute.