Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Organic Scrub Bar

Prețuri & Programare

 

Ce este organic scrub bar

Terapia Organic Scrub Bar este o formă de terapie spa care implică utilizarea unui scrub organic pentru exfolierea și revitalizarea pielii.

Acest tip de terapie se concentrează pe îndepărtarea celulelor moarte și impurităților de la suprafața pielii, promovând o piele mai fină, mai luminată și mai sănătoasă.

Selecția de scrub-uri exclusiv organice este realizată de terapeutele noastre pentru a îndeplini nevoile tuturor tipurilor de piele. Te vei bucura de cea mai catifelată piele și de relaxare deplină sub dușul Vichy.


Caracteristicile organic scrub barului

Terapia Organic Scrub Bar utilizează un scrub sau un exfoliant organic, care conține ingrediente naturale precum sare de mare, zahăr brun, cafea măcinată, făină de ovăz, uleiuri esențiale sau plante medicinale. Aceste ingrediente sunt selectate pentru proprietățile lor de exfoliere și hidratare a pielii.

Scrubul organic exfoliază și îndepărtează celulele moarte și impuritățile de la suprafața pielii. De asemenea, scrubul are granule fine și ajută la exfolierea pielii într-un mod delicat și eficient.

Terapia Organic Scrub Bar poate fi adaptată în funcție de nevoile individuale ale pielii fiecărei persoane. Alături de terapeut, pacientul poate selecta un scrub potrivit pentru tipul de piele (uscată, grasă, sensibilă, matură etc.) și poate ajusta presiunea și intensitatea masajului pentru a se coincide cu sensibilitatea pielii sale.

Exfolierea realizată în terapia Organic Scrub Bar pregătește pielea pentru tratamente ulterioare, precum hidratarea profundă, aplicarea de măști sau seruri. Pielea exfoliată permite produselor de îngrijire a pielii să pătrundă mai bine și să ofere beneficii maxime.


Beneficiile organic scrub barului

Exfolierea și curățarea pielii: Scrubul organic utilizat în terapia Organic Scrub Bar ajută la îndepărtarea celulelor moarte, a impurităților și a excesului de sebum de la suprafața pielii. Acest proces contribuie la curățarea pielii și la deblocarea porilor, reducând riscul de apariție a punctelor negre, acneei și a altor afecțiuni ale pielii.

Îmbunătățirea texturii pielii: Prin îndepărtarea celulelor moarte și a stratului superficial al pielii, terapia Organic Scrub Bar ajută la îmbunătățirea texturii pielii. Aceasta face pielea mai netedă, mai fină și mai uniformă, oferind un aspect mai tânăr și mai sănătos.

Stimularea circulației sângelui: Masajul delicat al scrubului organic asupra pielii stimulează circulația sângelui în zona tratată. Aceasta contribuie la aducerea de nutrienți și oxigen în țesuturile pielii, sprijinind procesul de regenerare celulară și îmbunătățind aspectul general al pielii.

Hidratare și hidratare a pielii: Scrubul organic conține ingrediente hidratante, cum ar fi uleiurile esențiale și alte ingrediente naturale. Acestea ajută la înmuierea pielii și la menținerea nivelului optim de hidratare, ceea ce poate face pielea mai moale, mai elastică și mai suplă.

Promovarea strălucirii pielii: Eliminarea celulelor moarte și a impurităților de la suprafața pielii permite strălucirea naturală a pielii să iasă în evidență. După terapia Organic Scrub Bar, pielea poate avea un aspect mai luminos, mai proaspăt și mai radiat.

Efecte relaxante și de reducere a stresului: Terapia Organic Scrub Bar poate oferi o experiență relaxantă și plăcută. Mișcările blânde ale terapeutului și aroma plăcută a scrubului organic pot contribui la reducerea stresului și a tensiunii, oferind o experiență de răsfăț și binecuvântare pentru corp și minte.

Pregătirea pielii pentru tratamente ulterioare: Exfolierea realizată în terapia Organic Scrub Bar pregătește pielea pentru tratamente ulterioare, cum ar fi hidratarea profundă, aplicarea de măști sau seruri. Pielea exfoliată permite produselor de îngrijire a pielii să pătrundă mai bine și să ofere beneficii maxime.