Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Momentul magic al iubirii voastre: Ritualul Thaico Spa pentru Luna de Miere!

Ce este Ritualul THAIco SPA pentru Luna de Miere

Este un amestec exotic de terapii delicate pentru cuplurile care doresc o relaxare deplină.

Ritualul incepe cu sauna uscată /umedă și continuă cu exfoliere corporală cu arome delicioase de trandafiri. Gomajul se îndepărtează cu o baie de lux cu petale de flori și lapte, însoțită de cocktail-uri romantice și fructe. La final, Masajul hawaian lasă pielea bine hrănită, moale şi suplă.


Caracteristicile Ritualului THAIco Spa pentru Luna de Miere:

Amestec exotic de terapii delicate: Ritualul oferă o combinație unică și exotica de terapii pentru a aduce o relaxare profundă cuplurilor.

Sauna uscată/umedă: Experiența începe cu o sesiune de saună care ajută la relaxarea musculară și detoxifierea corpului, pregătindu-vă pentru celelalte etape ale ritualului.

Exfoliere corporală cu arome de trandafiri: Pielea dvs. va beneficia de o exfoliere delicată folosind arome parfumate de trandafiri, lăsând-o moale și revigorată.

Baie cu petale de flori și lapte prețios: O baie luxuriantă însoțită de petale de flori și lapte va oferi o experiență senzorială deosebită, hidratând și hrănind pielea dvs.

Cocktail-uri romantice și fructe: Pentru a completa atmosfera romantică, veți avea oportunitatea de a savura cocktail-uri și fructe proaspete în timpul băii, creând o senzație de răsfăț pentru simțurile dvs.

Masaj hawaian: Ritualul se încheie cu un masaj hawaian, care va lăsa pielea bine hrănită, moale și suplă, iar corpul și mintea complet relaxate.


Beneficiile Ritualului Thaico SPA pentru Luna de Miere:

Relaxare profundă: Toate elementele acestui ritual sunt concepute pentru a vă oferi o relaxare profundă, ajutându-vă să scăpați de stres și să vă conectați într-un mod intim cu partenerul dumneavoastră.

Îngrijirea pielii: Exfolierea, baia cu petale de flori și masajul hawaian contribuie la îmbunătățirea stării pielii, lăsând-o catifelată și strălucitoare.

Experiență senzorială: Ritualul Thaico Spa vă va răsfăța toate simțurile, de la mirosurile plăcute ale aromelor de trandafiri la senzațiile tactile ale masajului și gustul cocktail-urilor și al fructelor.

Conexiune: Acest ritual oferă cuplurilor oportunitatea de a se reconecta și de a împărtăși momente romantice într-un mediu relaxant.

Stimularea circulației și detoxifierea: Sauna și exfolierea contribuie la stimularea circulației sanguine și eliminarea toxinelor din corp.

Ocazie specială: Pentru luna de miere, acest ritual este o modalitate minunată de a marca începutul vieții de cuplu cu o experiență de răsfățare și relaxare.

Incluse în Ritualul THAIco SPA pentru Luna de Miere: Sauna umedă /uscată ~ Exfoliere corporală cu trandafiri ~ Baie cu lapte prețios ~ Masaj Hawaiian.