Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Experimentează ritualul senzațiilor și al deliciilor alături de persoana dragă! Răsfățaţi-vă amândoi cu un masaj de relaxare pentru tot corpul, realizat simultan de 2 terapeuți THAIco, într-un spațiu special amenajat pentru terapii în cuplu, care amplifică conexiunea și relaxarea.

Ce este Masajul Pentru Cupluri

Masajul de cuplu este o experiență de masaj care se desfășoară simultan pentru doi parteneri în același spațiu. Aceasta oferă o modalitate unică de a vă relaxa împreună și de a vă conecta emoțional și fizic. Terapeuții de masaj lucrează în tandem, aplicând tehnicile de masaj pe ambii parteneri în același timp.


Caracteristicile Masajului Pentru Cupluri

Spațiu intim: Masajul de cuplu se desfășoară într-un spațiu special amenajat și intim, care creează o atmosferă relaxantă și confortabilă pentru amândoi partenerii.

Personalizare: Terapeuții de masaj pot personaliza experiența pentru a răspunde nevoilor individuale ale fiecărui partener. Aceasta poate include ajustarea presiunii, utilizarea uleiurilor și concentrarea pe zonele problematice specifice.

Relaxare și conectare: Masajul de cuplu are ca scop principal relaxarea profundă a ambilor parteneri și crearea unei conexiuni emoționale mai profunde între ei. Este o oportunitate de a scăpa de stresul zilnic și de a vă concentra pe relația voastră.


Beneficiile Masajului pentru Cupluri

Relaxarea și reducerea stresului: Masajul ajută la eliberarea tensiunii și stresului acumulate în corp și minte, oferindu-vă o stare profundă de relaxare și liniște interioară.

Creșterea conexiunii emoționale: Experimentarea masajului împreună consolidează legătura emoțională dintre parteneri, oferindu-vă ocazia de a petrece timp de calitate împreună și de a vă conecta la nivel mai profund.

Îmbunătățirea intimității și a comunicării: Masajul de cuplu creează un mediu intim și sigur, favorizând comunicarea și deschiderea între parteneri. Acest lucru poate contribui la consolidarea intimității și a relației în ansamblu.

Eliberarea tensiunii musculare și a durerilor: Masajul poate ameliora durerile musculare și tensiunile acumulate în corp, permițându-vă să vă simțiți mai relaxați și mai confortabil în propriul corp.

Stimularea circulației și detoxifierea: Tehnicile de masaj stimulează circulația sanguină și limfatică, ajutând la detoxifierea corpului și la îmbunătățirea aportului de nutrienți și oxigen către țesuturi.

Îmbunătățirea stării generale de sănătate: Masajul sprijină sistemul imunitar, reduce tensiunea arterială și promovează bunăstarea generală a corpului și mintii.

Relaxare și revitalizare în cuplu: Experiența masajului împreună oferă o oportunitate de a scăpa de stresul cotidian și de a vă răsfăța reciproc. Este un mod minunat de a vă conecta și de a crea amintiri frumoase împreună.