Tratamente Dr. Kleanthous pentru îngrijirea pielii

Principiul care se află la baza produselor Dr. Kleanthous pornește de la îmbunătățirea continuă a structurii pielii prin moleculele de suport celular (C.S.M.). Indiferent dacă este vorba despre riduri, cearcăne, țesut obosit sau chiar căderea părului, moleculele de suport celular (C.S.M.) ajută la revitalizarea funcțiilor pielii pe termen lung, acesta fiind elementul de bază împotriva îmbătrânirii epidermei. Tratamentul pielii cu ultrasunete extinde spațiile intercelulare, permițând, astfel, îndepărtarea impurităților.

Tratament pentru Ten Deshidratat

Acest tratament facial purifică pielea, permițându-i să își recâștige capacitatea de păstrare a hidratării.
Ultrasunetele purifică spațiile intercelulare. Tratamentul este recomandat persoanelor cu ten deshidratat si lipsit de tonus.
Datorită moleculelor de suport celular, tratamentul ajută la reactivarea mecanismelor de regenerare a tuturor straturilor pielii.
Se recomandă un tratament o dată pe săptămână.
Durată: 1h
Preț: 370 RON

Tratament – Complex H – Riduri de Expresie

Tratamentul este destinat ridurilor de expresie, celor periorbitale (laba gâștii) şi celor din jurul gurii.
Acest complex special de ingrediente active ajută atât la relaxarea musculaturii, cât și la tonificare.
Efectul intens de întinerire a tenului este vizibil imediat.
Se recomandă un tratament o dată pe săptămână.

Durată: 1h
Preț 370 RON

Tratament pentru Ten cu Probleme

Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților pielii, fără a ataca țesutul.
Este un tratament care elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare.
Acest tratament este benefic persoanelor cu acnee, iritatii şi sebum în exces.
Se recomandă 2 tratamente pe săptămână.

Durată: 1h30min
Preț 420 RON

Tratament Ten Afectat de Cuperoză/ Rozacee

Capilarele dilatate care apar în zona obrajilor și a nasului pot fi cauzate de de tensiunea ridicată și de condițiile de mediu sau pot apărea ca urmare a căldurii sau a frigului excesiv.
Serul pentru cuperoză 24/7 calmează și reduce roșeața. Moleculele de suport celular întăresc pereții capilarelor.
Se recomandă 2 tratamente săptămânal.

Durată: 1h
Preț 370 Ron

Sono Beauty Lifting

Un lifting facial non-chirurgical folosind ultrasunete, sonobiorezonanță și cromoterapie.
Rezultatele sunt imediat vizibile după un tratament. Acesta crește fermitatea pielii lăsate şi întăreşte mușchii feței.

 • netezește liniile și ridurile
 • crește elasticitatea tesutului conjunctiv
 • stimulează metabolismul colagenului
 • îmbunătățește circulația

Această procedură non-invazivă este o alternativă foarte bună la Botox si Restylane. Efectele pot fi observate imediat și se pot chiar îmbunătăți într-o perioadă de 3-4 luni; tratamentul trebuie aplicat cel puțin de șase ori într-o perioadă scurtă. Tratamentele Sono Beauty Lifting se aplica pe față, gât, decolteu și mâini.
Se recomandă folosirea produselor de ingrijire zilnica Kleanthous C.S.M.
Se recomandă între 6 şi 9 tratamente pe an, în funcţie de adâncimea ridurilor.

Cura 1 Tratament
Pret : 830 RON

Cura de 6 Tratamente
Preț: 5.200 RON

Cura de 9 Tratamente
Preț: 7.350 RON

Rejuvenare extremă

Celulele noastre, respectiv colagenul din tenul nostru sunt expuse permanent efectelor negative ale redicalilor liberi. Aceştia, dăunează pereţilor celulari, determinând starea de stres a tenului şi accelerând procesul său de îmbătrânire.
Rezultatul acestui proces constă în apariţia ridurilor de mimică şi în diminuarea elasiticităţii tenului. În elaborarea acestui tratament, s-a acordat o atenţie deosebită protecţiei celulare, dar şi regenerării constante a celulelor.
Tratamentul de rejuvenare extremă se aplică pe față, gât, decolteu.
Se recomandă folosirea produselor de ingrijire zilnica Kleanthous C.S.M.
Se recomandă  o cură de 6 ședințe pe an, în funcție de adâncimea ridurilor.
Durată: 1h
Preț: 520 RON

My Cream

Crema de față perfectă și personalizată

My Cream de la Dr. Kleanthous reprezintă un tratament antiaging creat în funcție de nevoile individuale ale tenului. O experiență de peste 20 de ani în domeniul regenerării celulare stă la baza unei creme unice produsă exclusiv în funcție de nevoile tenului unei persoane.

Crema este preparată în urma unei anamneze complexe a pielii. Astfel, sunt luate în considerare aspecte precum: sebumul, hidratarea sau toxinele din piele, elasticitatea, vasele capilare, ridurile de expresie, granulația pielii, pigmentarea, alergiile sau fotosensibilitatea. Aceste informații detaliate reprezintă punctul de plecare pentru elaborarea cremei proprii Dr. Kleanthous.

Pentru My Cream, Dr. Kleanthous folosește în exclusivitate, combinații de ingrediente active care sprijină potențialul pielii, stimulând corectarea schimbărilor cauzate de îmbătrânire. Durează două săptămâni din momentul realizării anamnezei și până când produsul preparat în laboratoarele Dr. Kleanthous din Germania ajunge la THAIco SPA. Această cremă 100% personalizată se aplică pe față, gât și decolteu dimineața și seara.
Cele mai importante efecte ale cremei de față- My cream-, asupra tenului:

 • Reprogramarea structurii intracelulare • Restructurarea țesuturilor • Îmbunătățirea sistemului de comunicare intracelular • Protecția față de radicalii liberi • Detoxifierea • Stimularea colanogenezei• Aport de minerale • Protecția • Asigurarea confortului • Hidratarea și menținerea apei în țesut •

My Serum

Excusiv pentru dumneavoastră

My serum este rezultatul a douăzeci de ani de experiență în domeniul cercetării regenerării celulare și al anti-aging-ului. Toate aceste cunoștințe acumulate de-a lungul anilor de cercetare, au fost valorificate pentru a crea un nou sistem de întreținere eficientă a tenului. Scopul nostru era transpunerea tenului din starea sa recentă într-o stare dorită. Pentru a obține rezultatele dorite , am luat în considerare modul de viață (structura tenului, alimentația, comportamentul- și analiza mediului) dar am eleborat și profilul de anamneză A.S.L (advanced skin and lifestyle profile). Pe baza acestor informații, am creat serul personalizat al clientului-my serum- care satisface în totalitate nevoile tenului acestuia și asigură astfel eficiența tratamentelor. În urma unei observații meticuloase, am conceput din cele optsprezece subsatanțe active un produs ,100% personalizat, care satisface în totalitate nevoile tenului clientului și care ne permite realiza unor tratamentele de asemenea, personalizate. Scopul nostru este regenerarea tenului prin stimularea activității de regenerare celulară. Folosirea regulată a produsului contribuie la reîntinerirea vizibilă a tenului.

Oxy Geneo 3 in 1 Superfacial

OxyGeneo™ este singura tehnologie care desfășoară 3 acțiuni vitale în mod simultan:

~ Curățare și exfoliere eficiente
~Oxigenare naturală a pielii din interior
~Infuzie de nutrienți activi în epidermă

OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea țesutului din interior, ducând la o absorbție optimă a nutrienților activi. Ca rezultat, tenul este mai neted și mai luminos, echilibrat și strălucitor.

Opțiuni de tratament OxygeneoTM

NeoReviveTM – Rejuvenarea generală a pielii

Cu acțiunea unică de oxigenare, tratamentele NeoRevive lucrează pentru a infuza în piele nutrienți activi ce îmbunătățesc echilibrul și textura pielii. Chiar după primul tratament, NeoReviveTM netezește aspectul liniilor fine și chiar al ridurilor. Tenul va arăta și se va simți mai neted, ferm, hrănit, ,,renăscut”.

NeoBrightTM– Descoperă strălucirea naturală a pielii tale!

NeoBright lucrează împreună cu mecanismele corpului pentru a oxigena pielea și pentru a da strălucire tenului în mod natural. Formula delicată și foarte eficientă NeoBright infuzează în piele emoliente naturale, vitamine hidrante și hrănitoare pentru piele. Este un mod minunat de a lumina și a da strălucire pielii și, în același timp, de a îmbunătăți textura şi a echilibra tenul.

Durată: 20 min.
Preț:  300 RON/sedinta

Take Ten

Tratament Take Ten – electrostimulare facială

Take Ten este un tratament de fitness facial care determină reconstrucția masei musculare și ridicarea trăsăturilor.
Această procedură unică îmbunătățește schimbul de lichide și circulația sanguină la nivelul pielii, diminuează ridurile de pe frunte, din zona gurii sau a ochilor, redă fermitatea obrajilor și elimină pungile de sub ochi

Preț: 155 RON/ședință
Pachet 10 ședinte: 1100 RON

Sunt recomandate cure de câte 10 ședințe distribuite pe parcursul a 3 săptămâni

Tratament intensiv Detox & Rejuve

Un ten frumos este un ten sănătos și, la fel ca întreg organismul, și acesta are nevoie de o curățare intensivă și de tonifiere musculară pentru a-și menține fermitatea. Rezultatele Take Ten sunt completate de efectele miraculoase ale Oxygeneo, tratamentul care realizează simultan exfoliere, infuzie de nutrienți și oxigenare.

Pentru o absorbție cât mai bună a substanțelor nutritive și pentru redarea fermității, tenul este răsfățat cu puterea ultrasunetelor Dr. Kleanthous. Nivelul de hidratare și zona delicată din jurul ochilor sunt tratate cu produsele specifice de la Thalgo.
Pachetul conține:10 x Take Ten  ̴  3 x OxyGeneo  ̴  2 x Ultrasunete Dr. Kleanthous ̴ 2 x Hidratare Thalgo x 3 Contur Ochi Thalgo

Cură intensivă de 3 săptămâni, cu 1 sesiune la 2 zile
Preț pachet: 2800 RON
Durata ședință: 1 oră

Tratament intensiv Forever Young

Cu tratamentele adecvate, nu numai că poți șterge câțiva ani de pe chipul tău, dar vei contribui la încetinirea procesului de îmbătrânire.
De aceea, terapeuții noștri au creat un ritual care va tonifia musculatura facială și va ajuta pielea cu un aport de acid hialuronic Dr. Kleanthous.
Iar pentru a stimula circulația sanguină și limfatică dar și pentru oxigenarea celulelor, terapeutul va efectua un masaj manual pentru drenaj limfatic.
Acesta va îmbunătăți metabolismul celular și va oferi un efect de întinerire

10 ședințe Take Ten  ̴   6 ședințe Ultrasunete cu Acid Hialuronic Dr. Kleanthous  ̴  4 ședințe de drenaj limfatic prin masaj facial

Cura intensivă de 3 săptămâni
Preț: 1850 Ron
Durată ședință: 45 min

Tratament Antiaging & Fermitate

Pentru un ten vizibil mai tânăr și mai ferm, experții de la THAIco SPA au creat un tratament antiaging intensiv care are la bază efectele de fitness facial realizat de Take Ten și rezultatele excepționale ale măștii SkinJection Instant Hydro Lifting Patch de la Dr. Kleanthous. Acesta este un produs revolutionar, de hidratare intensivă care reduce liniile fine, reface rezervele naturale de hidratare a pielii și oferă o senzație unică de piele întinsă.  În timpul aplicării, până la 15 ml de substanțe active puternic îmbogățite pot fi absorbite prin piele.
Ritualul este completat de 1 tratament de curățare, drenaj limfatic și Sono Beauty Lifting de la Dr. Kleanthous.
10 ședințe Take Ten ̴ 6 ședințe Sono Beauty Lifting Dr. Kleanthous  ̴ 1 tratament de curățare  ̴ 1 SkinJection Instant Hydro Lifting Patch ̴ 2 ședințe Drenaj limfatic prin masaj facial

Cură intensivă de 3 săptămâni. Conține 7 ședințe de 1:30 min și 3 ședințe de 45 min.
Preț: 5800 RON

Mezoterapie Laser

În timp ce unele substanțe cosmetice sunt ușor absorbite de piele, altele, mai ales din cauza dimensiunii lor moleculare, nu pot pătrunde în tegument. De aceea, astfel de substanțe sunt adesea injectate sau folosite prin alte metode invazive.

Mezoterapia laser oferă o alternativă nedureroasă și confortabilă. Laserul rece creează canale fine din punct de vedere microscopic, de la suprafața pielii până în țesut. Apoi, substanțele care sunt aplicate ulterior pe suprafața pielii se pot absorbi cu ușurință prin aceste canale create de laser. „The Soft Laser” este utilizat pentru a pregăti pielea pentru diverse tratamente cosmetice.

În funcție de substanța cosmetică aplicată după procedura cu laser, tipurile de tratament pot varia, de la tratamente pentru întinerirea pielii, tratamente de curățare și până la cele de depigmentare. Avantajele acestei abordări sunt variate. Unul dintre ele este aplicarea nedureroasă, deoarece laserul rece oferă o soluție aproape fără dureri, spre deosebire de laserele clasice care tind să încălzească pielea și, prin urmare, provoacă coagularea dureroasă a țesutului.

Alt avantaj ar fi creșterea eficacității – rezultatele clinice arată o eficacitate crescută a substanțelor cosmetice atunci când sunt administrate în țesutul cutanat cu acest tip de laser. În continuare se poate menționa vindecarea rapidă: zonele de piele tratate pot fi inițial ușor înroșite sau iritate, dar, datorită procedurii cu laser rece, procesul complet de vindecare are loc în doar 24-48 de ore după tratament. În cele din urmă, acest tratament oferă standarde înalte de siguranță – parametri presetați, capete de unică folosință și un detector de contact încorporat, ce asigură o procedură omogenă, o aplicare sigură și un standard ridicat de igienă.

Tratamentele mezoterapiei laser se desfășoară în trei pași simpli: zonele problematice sunt tratate cu laser ablativ, substanța cosmetică se aplică pe suprafața pielii tratate și se masează, iar produsul de îngrijire este aplicat pentru a sprijini procesul de vindecare.

Mezoterapia laser poate fi utilizată în combinație cu o mare varietate de produse cosmetice, pentru arezolva diferite probleme ale pielii:

 • curăță: tratamentul cu laser acționează împotriva diferitelor pete de pe piele (de exemplu, acneea), combate bacteriile care cauzează inflamații șireduce producția de sebum pentru a crea unaspect uniform al pielii;
 • purifică: elimină factorii care provoacă acneea (puncte negre, bacterii, inflamații) și porii înfundați, pentru a conferi tenului claritate, dar și pentru a preveni eventuale viitoare bacterii;
 • ajută în cazul tulburărilor de depigmentare (spre exemplu, petele de vârstă);
 • echilibrează, intensifică și corectează modificările pigmentare și antioxidante și inhibă în mod eficient sinteza melaninei – astfel, nuanța pielii este echilibrată și pielea este revitalizată;
 • combină agenți de luminozitate, peeling și antioxidanți, pentru a bloca formarea hiperpigmentării și pentru a menține o textură uniformă a tenului;
 • combate semnele îmbătrânirii (riduri), stimulează producția de colagen și fibroblaste, reduce apariția ridurilor și prelungește efectul toxinei botulinice;
 • regenerează: tratamentul intensiv de hidratare stimulează sinteza colagenului, îmbunătățește rezistența și elasticitatea pielii, dar și a matricei extracelulare;
 • revitalizează și hidratează profund pielea obosită, conferind un aspect rejuvenat al pielii și un ten radiant și neted;
 • ingredientele de întărire și restructurare reduc aspectul liniilor fine și al ridurilor.
Pentru un efect indelungat se recomanda efectuarea de trei sedinte la interval de 2-3 saptamani.
Pret: 950 Ron/ sedinta.
Pachet 3 sedinte: 2200 Ron

Rezultate Mezoterapie Laser