Tratamente Faciale

Tratamentele faciale disponibile la Thaico Spa sunt realizate de esteticieni cu experienta vasta in efectuarea unor terapii personalizate in functie de tipul de ten si de nevoile acestuia, folosind produse premium, recunoscute pe plan international pentru eficienta lor.
Toate tratamentele faciale sunt aplicate in urma unei diagnoze care determina caracteristicile pielii si permite esteticianului sa recomande produse care pot trata anumite probleme specifice sau pot preveni afectiunea la care este predispus tenul. Astfel, tratamentele realizate la Thaico Spa sunt de diminuare a ridurilor sau de prevenire a imbatranirii (antiaging), de vindecare a acneei, de hidratare, impotriva simptomelor cuperozei si a petelor pigmentare.
Pe langa produsele dezvoltate in urma a peste 20 de ani de cercetare medicala, este folosita puterea ultrasunetelor pentru a contribui la accelerarea efectelor lor.
Pielea va deveni neteda, stralucitoare iar ridurile se vor diminua considerabil in urma tratamentelor cu produse ce au la baza molecule de suport celular care sustin tenul in procesele de regenerare.