Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Bucură-te de tratamentul unui corp ferm și tonifiat cu Masajul THAIco Anticelulitic – drumul tău către o îngrijire profundă!

Ce este Masajul Anticelulitic

Masajul anticelulitic este o formă de masaj terapeutic care se concentrează asupra reducerii aspectului și a formării celulitei, care este caracterizată de depozite de grăsime sub piele, formând adesea aspectul de “coajă de portocală”.

Această tehnică de masaj implică aplicarea unor mișcări specifice, presiuni ferme, și folosirea knetei pentru a lucra asupra țesuturilor afectate de celulită.


Caracteristicile Masajului Anticelulitic

Tehnici specifice: Masajul anticelulitic implică utilizarea unor tehnici specializate, cum ar fi presiuni ferme și fricțiuni, pentru a lucra asupra țesuturilor afectate de celulită.

Focalizare pe zonele afectate: Terapeutul se concentrează pe zonele cu depozite de celulită, folosind mișcări specifice pentru a îmbunătăți circulația sanguină și a reduce grăsimea acumulată.

Utilizarea uleiurilor și a cremelor: Pentru a facilita mișcările fluide ale masajului, se utilizează uleiuri și creme speciale cu ingrediente active care contribuie la combaterea celulitei.

Stimularea limfatică: Masajul anticelulitic include frecvent tehnici care stimulează sistemul limfatic, contribuind la eliminarea toxinelor și fluidelor în exces din țesuturi.

Durată și regularitate: Pentru rezultate optime, masajul anticelulitic necesită o abordare în sesiuni regulate, iar durata fiecărei sesiuni poate varia în funcție de necesitățile individuale, de la 60 la 120 de minute.


Beneficiile Masajului Anticelulitic

Reducerea aspectului de coajă de portocală: Masajul anticelulitic ajută la diminuarea aspectului de coajă de portocală asociat cu celulita, îmbunătățind textura pielii.

Îmbunătățirea circulației sanguine: Prin stimularea circulației sanguine, masajul contribuie la oxigenarea mai eficientă a țesuturilor și eliminarea toxinelor.

Tonifierea pielii: Mișcările specifice ale masajului anticelulitic contribuie la tonifierea și întărirea pielii, conferindu-i un aspect mai ferm și mai sănătos.

Eliberarea tensiunilor musculare: Tehnicile de masaj pot ajuta la relaxarea mușchilor și la eliberarea tensiunilor acumulate în zonele tratate.

Stimularea metabolismului: Prin activarea fluxului sanguin și a sistemului limfatic, masajul poate stimula metabolismul, ajutând la arderea grăsimilor și la eliminarea acestora din organism.

Relaxare și bunăstare generală: În plus față de beneficiile estetice, masajul anticelulitic este o experiență de relaxare și bine, contribuind la reducerea stresului și a oboselii generale.