Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Ritual cu Aloe Vera

Prețuri & Programare

Ritualul THAIco cu Aloe Vera – Vindecarea Naturală pentru Pielea Ta!

Ce este Ritualul THAIco cu Aloe Vera

Special pentru pielea sensibilă sau arsă de soare, Ritualul THAIco cu Aloe Vera reprezintă o modalitate naturală de vindecare, cu efecte uimitoare asupra corpului și pielii.

THAIco Spa prelucrează acest produs proaspăt în așa fel încât tratamentul obținut să fie benefic pentru sănătatea organismului uman; de asemenea, el hidratează și întinerește pielea.

Tratamentul crește aportul de vitamine:

 • A,
 • C,
 • E,
 • acid folic,
 • colina,
 • B1,
 • B2,
 • B3 (niacină),
 • B6,
 • B12),
 • precum și minerale, aminoacizi și enzime; îmbunătățește, de asemenea, fluxul sanguin prin dilatarea capilară.

Special conceput pentru pielea uscată, sensibilă sau arsă de soare, tratamentul începe cu un masaj suedez cu Aloe Vera, urmat de o mască de Aloe Vera pentru față și corp.


Caracteristicile Ritualului cu Aloe Vera:

Potrivit pentru pielea sensibilă sau arsă de soare: Acest ritual este special conceput pentru a trata și calma pielea sensibilă sau afectată de arsurile solare.

Utilizarea naturală a Aloe Vera: Aloe Vera este un ingredient natural cu proprietăți terapeutice remarcabile pentru piele, iar acest ritual utilizează produse proaspete din Aloe Vera pentru a beneficia de toate acestea.

Hidratare și întinerire: Tratamentul cu Aloe Vera hidratează în profunzime pielea și contribuie la redobândirea elasticității și a aspectului sănătos.

Aport de vitamine și minerale: Aloe Vera furnizează o gamă largă de vitamine, minerale, aminoacizi și enzime, contribuind la îmbunătățirea sănătății pielii și a întregului corp.

Îmbunătățirea fluxului sanguin: Tratamentul ajută la dilatarea capilarelor, îmbunătățind astfel fluxul sanguin și nutriția pielii.


Beneficiile Ritualului THAIco cu Aloe Vera

Vindecare și calmare: Aloe Vera are proprietăți vindecătoare și calmante, ceea ce ajută la reducerea iritațiilor pielii și la alinarea senzației de arsură sau disconfort.

Hidratare profundă: Tratamentul hidratează în profunzime pielea, contribuind la menținerea ei catifelată și suplă.

Întinerirea pielii: Aloe Vera ajută la regenerarea celulelor pielii, contribuind la un aspect tânăr și revitalizat.

Aport de nutrienți esențiali: Datorită conținutului bogat de vitamine și minerale, tratamentul oferă pielii nutrienții esențiali de care are nevoie pentru a fi sănătoasă și strălucitoare.

Alinarea iritațiilor solare: Pentru pielea afectată de arsurile solare, acest ritual oferă un tratament blând care calmează și ajută la vindecarea rapidă a pielii.

Relaxare profundă: Masajul suedez cu Aloe Vera și masca pentru față și corp adaugă o dimensiune de relaxare profundă experienței.

Piele sănătoasă și radiantă: Ritualul cu Aloe Vera contribuie la o piele sănătoasă, radiată și revigorată, cu un tonus natural îmbunătățit.