Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Este momentul să te simți ca o adevărată regină! Bucură-te de o experiență regală de relaxare și răsfăț cu masajul reginei, marca THAIco Spa.

Ce este Masajul Reginei

Masajul Reginei sau ,,masajul la șase mâini” este un tratament corporal complet în care trei terapeuti în arta masajului thailandez combină presopunctura cu mișcări line și potrivite ca intensitate și de compresie blândă, pentru a ușura durerile musculare, tensiunea și oboseala. Masajul reginei reprezintă o experiență luxuriantă și personalizată de masaj, concepută pentru o îngrijire regală a corpul și a minții.


Caracteristicile Masajului Reginei

Acoperire sincronizată a întregului corp: Datorită prezenței a trei terapeuți, masajul la șase mâini asigură acoperirea completă a corpului, astfel încât fiecare zonă primeaște atenție și stimulare.

Coordonare perfecta: Cei trei terapeuți lucrează într-o coordonare perfectă, folosind mișcări sincronizate și ritmice.

Tehnici de masaj sofisticate: Masajul regelui folosește tehnici avansate de masaj, care combină mișcări ample și presiune variată pentru a crea o experiență profund relaxantă și revigorantă.

Utilizarea uleiurilor și cremelor: Terapeuții de masaj regal utilizează uleiuri și creme fine și parfumate pentru a facilita alunecarea mâinilor pe piele, oferind o senzație de catifelare și hidratare.

Concentrare pe zonele tensionate: Masajul regelui se concentrează pe identificarea și tratarea zonelor tensionate și rigide ale corpului, precum mușchii încordați sau nodurile de tensiune.

Presiune și ritm personalizate: Terapeuții regali ajustează presiunea și ritmul masajului în funcție de preferințele și nevoile fiecărui individ, asigurându-se că experiența este confortabilă și benefică.


Beneficiile Masajului Reginei

Relaxarea profundă: Tehnica masajului la șase mâini induce o stare de relaxare profundă și eliberare a tensiunii. Mișcările ample și ritmice aplicate de cei trei terapeuți ajută la reducerea stresului și a anxietății.

Eliberarea tensiunii și a blocărilor energetice: Mișcările coordonate și presiunea aplicată în cadrul masajulului la șase mâini ajută la eliberarea tensiunilor și la deblocarea fluxului de energie vitală în corp.

Amplificarea senzațiilor: Prin stimularea simultană a mai multor zone ale corpului, masajul la șase mâini amplifică senzațiile și intensifică efectele relaxante și terapeutice.

Profunzimea și revitalizarea: Fiind efectuat de trei terapeuți în același timp, masajul la șase mâini este mai intens și mai revitalizant decât alte tipuri de masaj. Această tehnică complexă ajută la revigorarea corpului și la restabilirea vitalității sale.

Îmbunătățirea posturii: Prin relaxarea mușchilor și deblocarea tensiunilor acumulate, masajul regelui poate contribui la corectarea și îmbunătățirea posturii corpului.

Reducerea stresului și anxietății: Masajul regelui are un efect calmant asupra sistemului nervos, ajutând la reducerea stresului și anxietății și îmbunătățind starea de spirit.

Relaxare mentală și claritate: Masajul regelui poate oferi o senzație de relaxare mentală, liniștind gândurile și promovând claritatea mentală.

Îmbunătățirea somnului: Prin relaxarea profundă și reducerea stresului, masajul regelui poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului și la obținerea unui somn mai odihnitor.