Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Experimentează minunatul masaj balinez și bucură-te de o călătorie într-o lume a relaxării profunde și a regenerării!

Ce este Masajul Balinez

Masajul balinez este o formă tradițională de terapie manuală originară din insula Bali, Indonezia. Această tehnică de masaj combină elemente din medicina tradițională chineză, medicina ayurvedică indiană și tehnicile de masaj din Bali.


Caracteristicile Masajului Balinez

Tehnici profunde: Masajul balinez implică utilizarea mișcărilor profunde și presiunii intense pentru a ajunge la straturile profunde ale mușchilor și țesuturilor.

Combinarea tehnicilor: Masajul balinez îmbină elemente din diverse sisteme tradiționale de medicină, inclusiv medicina chineză și ayurveda indiană.

Utilizarea uleiurilor: În timpul masajului balinez, uleiurile calde și aromatice sunt folosite pentru a ajuta la relaxare și a facilita mișcarea mâinilor terapeutului pe piele.

Lucrul asupra punctelor de presiune: Terapeutul de masaj balinez aplică presiune pe anumite puncte energetice sau puncte de acupunctură, cunoscute sub numele de “sen” în tradiția balineză.


Beneficiile Masajului Balinez

Masajul oferă o serie de beneficii pentru sănătate și bunăstare, printre care se numără:

Relaxare profundă: Tehnicile de masaj balinez ajută la eliberarea tensiunii și stresului acumulate în mușchi și țesuturi, inducând o stare generală de relaxare profundă și calm.

Reducerea durerilor musculare și articulare: Masajul balinez utilizează mișcări profunde și presiuni intense pentru a ajunge la straturile adânci ale mușchilor și pentru a ameliora durerile musculare și articulare, îmbunătățind astfel mobilitatea și flexibilitatea.

Stimularea circulației sanguine: Prin mișcările și presiunile aplicate în timpul masajului, se poate îmbunătăți circulația sanguină, ajutând la furnizarea de oxigen și nutrienți esențiali către țesuturi și organe. Acest lucru contribuie la regenerarea celulelor și la o mai bună funcționare a sistemului circulator.

Eliberarea toxinelor: Masajul balinez facilitează eliminarea toxinelor din corp prin stimularea fluxului limfatic și a sistemului de eliminare a deșeurilor. Prin aceasta, se promovează detoxifierea și curățarea organismului.

Îmbunătățirea flexibilității și mobilității: Tehnicile de întindere și manipulare a articulațiilor folosite în masajul balinez contribuie la îmbunătățirea flexibilității și mobilității articulare, ajutând astfel la prevenirea leziunilor și la menținerea unui corp mai agil.

Relaxare mentală și reducerea anxietății: Masajul balinez are un efect calmant și relaxant asupra sistemului nervos, ajutând la reducerea nivelului de anxietate și stres.

Stimularea sistemului imunitar: Prin reducerea stresului și îmbunătățirea circulației, masajul balinez sprijină sistemul imunitar, contribuind astfel la o mai bună rezistență împotriva bolilor și infecțiilor.