Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Ritual Atingerea Asiei

Prețuri & Programare

Bucurați-vă de experiența supremă THAIco, special concepută să vă purifice la nivel celular, emoțional și spiritual, care totodată activează și frumusețea pe termen lung.

Ce este Ritualul Atingerea Asiei

Călătoria începe cu un masaj de relaxare profundă a organismului, urmat de exfoliere cu cristale de sare de mare şi lemongrass.

Tratamentul continuă cu un revitalizant duș Vichy, cu patru ingrediente vindecătoare puternice: Lemongrass pentru activarea circulației sângelui, lămâie verde și portocală, care conţin vitamine esențiale şi ghimbir, pentru a vă trezi simțurile și a vă limpezi mintea.

La final, vă veți simți radiant și plin de energie regenerantă Sakti.


Caracteristicile Ritualului Atingerea Asiei:

Experiență Holistică: Acest ritual nu vizează doar o parte a ființei voastre, ci integrează armonios elemente care vă vor atinge trupul, mintea și sufletul, aducând o echilibrare completă.

Ingrediente Naturale Selecte: Fiecare ingredient folosit în acest ritual este ales cu grijă pentru proprietățile sale terapeutice. De la lemongrass și ghimbir, până la lămâie verde și portocală, aceste elemente activează potențialul natural al corpului nostru.

Tehnici Terapeutice Avansate: Masajul profund și exfolierea cu cristale de sare de mare sunt executate cu tehnici terapeutice avansate, menite să elibereze tensiunea și să activeze circulația sângelui, oferindu-vă o stare de bine profundă.


Beneficiile Ritualului Atingerea Asiei

Purificare Celulară Profundă: Prin tehnici terapeutice avansate și ingrediente naturale, acest ritual îndepărtează toxinele și impuritățile la nivel celular, revitalizând organismul din interior.

Echilibru Emoțional: Combinația strategică a mirosurilor și texturilor ajută la echilibrarea emoțiilor, creând o armonie interioară ce se va resimți în starea dumneavoastră de spirit.

Reînnoire și Strălucire: Exfolierea delicată cu cristale de sare de mare și lemongrass îndepărtează celulele moarte, dezvăluind un ten radiant și catifelat, restabilind strălucirea și vitalitatea pielii.

Vitalitate Îmbunătățită: Tratamentul cu duș Vichy cu ingrediente vindecătoare cum ar fi lemongrass și ghimbir activează circulația sângelui și stimulează energia vitală, conferindu-vă o senzație de revigorare interioară.

Claritate Mentală: Prin mirosurile proaspete și revigorante, precum lămâia verde și portocala, acest ritual vă ajută să vă eliberați mintea de gânduri încărcate și să vă bucurați de claritate și concentrare îmbunătățite.

Relaxare și Reducerea Stresului: Masajul Deep Tissue aplicat în timpul ritualului ajută la relaxarea profundă a mușchilor și la reducerea stresului acumulat, oferindu-vă o senzație de liniște și pace interioară.

Incluse in Ritualul Atingerea Asiei:

Ritual floral pentru picioare ~ Masaj Deep Tissue ~ Exfoliere cu cristale de sare ~ Terapie cu duș Vichy