Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Bucură-te de o stare de bine desăvârșită, de armonie și relaxare absolută!

Ce este Masajul Suedez

Masajul Suedez este o artă ancestrală a vindecării, o călătorie minunată către echilibrul interior și relaxarea profundă.

Această tehnică de masaj tradițională îmbină mișcări fluide și presiuni variate pentru a elibera tensiunile, a ameliora durerile și pentru a stimula fluxul de energie în întregul corp.


Caracteristicile Masajului Suedez

Mișcări fluide și ritmice: Masajul suedez se remarcă prin mișcările sale ample și armonioase, care alunecă cu grație pe piele, relaxând mușchii și inducând o senzație de ușurare și liniște.

Presiune variabilă: Terapeutul folosește o gamă variată de presiuni, de la ușoare la mai intense, adaptate nevoilor individuale ale fiecărui pacient, pentru a relaxa țesuturile și pentru a reduce tensiunile.

Utilizarea uleiurilor de masaj: Aromaterapia suedeză beneficiază de uleiuri de masaj speciale, care adaugă un element suplimentar de relaxare și îngrijire pentru piele.


Beneficiile Masajului Suedez

Eliberarea tensiunilor musculare: Prin mișcările sale eficiente, masajul suedez abordează eficient zonele tensionate, relaxând mușchii și ameliorând disconfortul muscular.

Îmbunătățirea circulației sanguine: Mișcările ample ale masajului suedez stimulează circulația sanguină, asigurând o mai bună oxigenare a țesuturilor și îndepărtarea reziduurilor toxice.

Reducerea stresului și anxietății: Masajul suedez are un efect relaxant profund asupra sistemului nervos, contribuind la scăderea nivelului de stres și la îmbunătățirea stării de spirit.

Flexibilitate și mobilitate îmbunătățite: Prin ameliorarea tensiunilor musculare și a rigidității articulare, masajul suedez ajută la îmbunătățirea flexibilității și mobilității corpului.

Îmbunătățirea somnului: O sesiune de masaj suedez relaxant contribuie la îmbunătățirea calității somnului și la obținerea unui repaus odihnitor.