Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Tratament Facial Pentru Ten Deshidratat

Prețuri & Programare

Hidratarea Inteligentă pentru Tenul Devitalizat!

Ce este Tratamentul THAIco Pentru Ten Deshidratat

Acest tratament facial purifică pielea, permițându-i să își recâștige capacitatea de păstrare a hidratării.

Ultrasunetele purifică spațiile intercelulare. Tratamentul este recomandat persoanelor cu ten deshidratat si lipsit de tonus.

Datorită moleculelor de suport celular, tratamentul ajută la reactivarea mecanismelor de regenerare a tuturor straturilor pielii.

Pentru efecte spectaculoase, tratamentul se recomandă o dată pe săptămână.


Caracteristicile si Beneficiile Tratamentului THAIco Pentru Ten Deshidratat

Purificare facială: Tratamentul se concentrează pe curățarea profundă a pielii, ajutând la îndepărtarea impurităților și a celulelor moarte ale pielii, ceea ce poate contribui la un ten mai curat și mai luminos.

Ultrasunete pentru purificare: Utilizarea ultrasunetelor poate ajuta la curățarea spațiilor intercelulare ale pielii, ceea ce poate facilita absorbția ulterioară a substanțelor hidratante.

Rehidratare: Tratamentul este conceput pentru a restabili nivelurile de hidratare ale pielii, ajutând la menținerea și păstrarea apei în țesuturi.

Reactivarea regenerării celulare: Datorită moleculelor de suport celular, tratamentul stimulează mecanismele de regenerare a pielii, ceea ce poate contribui la îmbunătățirea sănătății și aspectului pielii.

Hidratare profundă: Tratamentul ajută la rehidratarea profundă a pielii, reducând senzația de uscăciune și deshidratare.

Tonifiere și revitalizare: Pentru persoanele cu ten lipsit de tonus, tratamentul poate ajuta la revigorarea pielii, dându-i un aspect mai ferm și mai sănătos.

Rezultate vizibile: Cu efecte spectaculoase, tratamentul poate furniza rezultate vizibile după fiecare sesiune, făcându-l o opțiune excelentă pentru cei cu probleme de deshidratare a pielii.

Regenerare celulară: Prin stimularea regenerării celulare, tratamentul poate contribui la îmbunătățirea aspectului general al pielii și poate ajuta la estomparea semnelor de îmbătrânire.

Menținerea sănătății pielii: Tratamentul pentru ten deshidratat poate fi inclus în rutina de îngrijire a pielii pentru a menține hidratarea și aspectul sănătos al pielii în timp.