Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Masajul THAIco cu Unt de Cacao, La Patru Mâini, pentru Cupluri – Dulcea Rețetă a Relaxării!

Ce este Masajul cu Unt de Cacao, La Patru Mâini, pentru Cupluri

Masajul THAIco cu Unt de Cacao, La Patru Mâini, pentru Cupluri este efectuat de patru terapeuți începe prin întinderea untului de cacao cald pe întregul corp. Prin topire, acesta emană un miros de cacao puternic, care induce o stare de relaxare deplină și ajută la eliminarea stresului.

Masajul THAIco cu Unt de Cacao, La Patru Mâini poate fi personalizat în functie de nevoile dumneavoastră și puteți opta pentru masaj deep tissue sau masaj suedez.

Ritualul este urmat de un răsfăț cu șampanie, fructe și bomboane de ciocolată.


Caracteristicile Masajului THAIco cu Unt de Cacao, La Patru Mâini, pentru Cupluri

Masaj cu unt de cacao: Masajul utilizează unt de cacao cald, care este aplicat pe întregul corp, emanând un miros de cacao puternic și relaxant.

Efectuat de patru terapeuți: Experiența masajului THAIco este realizată de patru terapeuți, ceea ce intensifică senzația de relaxare și deconectare.

Personalizare: Cuplurile pot personaliza experiența lor, alegând între masaj deep tissue sau masaj suedez, în funcție de preferințele și nevoile lor.

Inducerea stării de relaxare: Mirosul de cacao și atenția minuțioasă a terapeuților THAIco asigură o stare de relaxare profundă și ajută la eliminarea stresului.

 


Beneficiile Masajului THAIco cu Unt de Cacao, La Patru Mâini, pentru Cupluri

Relaxarea și reducerea stresului: Masajul ajută la eliberarea tensiunii și stresului acumulate în corp și minte, oferindu-vă o stare profundă de relaxare și liniște interioară.

Creșterea conexiunii emoționale: Experimentarea masajului împreună consolidează legătura emoțională dintre parteneri, oferindu-vă ocazia de a petrece timp de calitate împreună și de a vă conecta la nivel mai profund.

Îmbunătățirea intimității și a comunicării: Masajul de cuplu creează un mediu intim și sigur, favorizând comunicarea și deschiderea între parteneri. Acest lucru poate contribui la consolidarea intimității și a relației în ansamblu.

Eliberarea tensiunii musculare și a durerilor: Masajul poate ameliora durerile musculare și tensiunile acumulate în corp, permițându-vă să vă simțiți mai relaxați și mai confortabil în propriul corp.

Stimularea circulației și detoxifierea: Tehnicile de masaj stimulează circulația sanguină și limfatică, ajutând la detoxifierea corpului și la îmbunătățirea aportului de nutrienți și oxigen către țesuturi.

Îmbunătățirea stării generale de sănătate: Masajul sprijină sistemul imunitar, reduce tensiunea arterială și promovează bunăstarea generală a corpului și mintii.

Relaxare și revitalizare în cuplu: Experiența masajului împreună oferă o oportunitate de a scăpa de stresul cotidian și de a vă răsfăța reciproc. Este un mod minunat de a vă conecta și de a crea amintiri frumoase împreună.