Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Secretele unui ten sănătos și a unei stări de bine intrinseci!

Ce este Masajul facial

este o artă milenară a frumuseții și a îngrijirii, ce oferă tenului tău mult mai mult decât un răsfăț pur cosmetic.

Această tehnică delicată și relaxantă combină atingeri experte cu tehnici avansate, pentru a revitaliza pielea și a elibera tenul de tensiunea zilnică acumulată.

Fii pregătit să descoperi un tratament minunat ce îți va lăsa chipul proaspăt, radiind sănătate și încredere.


Caracteristicile Masajului Facial

Masajul facial este adaptat nevoilor tale unice, luând în considerare tipul și starea tenului tău, astfel încât terapeutul să poată folosi cele mai potrivite tehnici și produse pentru a-ți oferi rezultate cu adevărat spectaculoase.

Tehnici de masaj inovatoare:

Terapeuții noștri specializați în masaj facial sunt dotați cu o varietate de tehnici inovatoare, de la tehnici clasice de netezire și presare până la metode moderne de stimulare a circulației și de relaxare musculară. Aceste mișcări experte vor conferi tenului tău un aspect mai tânăr și mai strălucitor, evidențiind frumusețea ta naturală.

Utilizarea produselor de calitate superioară:

Masajul facial beneficiază de produse de înaltă calitate, bogate în nutrienți și antioxidanți, ce hrănesc pielea și o protejează împotriva factorilor nocivi din mediu. Astfel, tenul tău va fi înviorat și protejat de efectele îmbătrânirii premature.


Beneficiile Masajului Facial

O piele hidratată și strălucitoare:

Masajul facial stimulează circulația sângelui și limfatică, facilitând astfel transportul de oxigen și nutrienți către celulele pielii. Acest proces îmbunătățește hidratarea și textura tenului, conferindu-i un aspect strălucitor și sănătos.

Reducerea ridurilor și a liniilor fine:

Atunci când tenul este relaxat și circulația este îmbunătățită, ridurile și liniile fine devin mai puțin vizibile. Masajul facial ajută la atenuarea acestor semne de îmbătrânire, oferindu-ți un ten mai ferm și mai tânăr.

Relaxare profundă și reducerea stresului:

Pe lângă beneficiile estetice, masajul facial contribuie la reducerea stresului și a anxietății. Atingerile blânde și mișcările delicate eliberează tensiunea acumulată în mușchii feței și a frunții, oferindu-ți o experiență de relaxare profundă și un sentiment de calm interior.

Stimularea producției de colagen:

Masajul facial stimulează producția de colagen, o proteină esențială pentru elasticitatea și fermitatea pielii. Acest lucru duce la un ten mai plin și mai tonifiat, prevenind apariția liniilor fine și a ridurilor.