Luni - Duminica 10.00 - 22.00 +40 729 842 426

Prețuri & Programare

Relaxează-te și redescoperă starea de bine interioară cu Masajul THAIco Signature! E timpul să te priorizezi și să te îngrijești pe deplin.

Ce este Masajul THAIco Signature

Masajul THAIco Signature este o combinație de tehnici de masaj într-o explozie de senzaţii!

Tehnicile occidentale se îmbină cu filozofia orientală, oferindu-vă senzații extraordinare şi vindecarea trupului.  Masajul THAIco se realizează pe o saltea specifica masajului thailandez și este o combinație unică de masaj traditional thailandez, masaj suedez, balinez și aromaterapie. Prin combinarea acestor elemente, masajul THAIco Signature oferă o experiență holistică de relaxare, reducere a stresului și revigorare a corpului și a minții.


Caracteristicile Masajlui THAIco Signature

Caracteristicile masajului THAIco Signature includ:

Tehnicile thailandeze tradiționale: Masajul THAIco utilizează tehnici specifice din masajul thailandez tradițional, care implică presiunea acupuncturală, întinderea și manipularea articulațiilor, și masarea punctelor de energie.

Tehnicile suedeză de masaj: Masajul suedez este incorporat în masajul THAIco pentru a oferi o relaxare profundă a mușchilor și a favoriza circulația sanguină. Tehnicile de frământare, presare și alunecare sunt aplicate pentru a reduce tensiunea musculară și a induce o stare de liniște și calm.

Influențele balineze: Masajul balinez aduce o notă de rafinament și relaxare prin utilizarea mișcărilor fluide și ritmice, care ajută la eliberarea tensiunii și la stimularea circulației sanguine.

Aromaterapia : Aromaterapia este integrată în masajul THAIco Signature prin utilizarea uleiurilor esențiale naturale, selectate cu grijă pentru a spori efectele terapeutice ale masajului.

Utilizarea saltelei specifice: Masajul THAIco este realizat pe o saltea specifică masajului thailandez, care oferă suport și confort optim în timpul sesiunii de masaj.


Beneficiile Masajului THAIco Signature

Masajul THAIco Signature oferă o serie de beneficii printre care și:

Relaxarea profundă: Tehnicile thailandeze tradiționale și masajul suedez folosite în masajul THAIco ajută la eliberarea tensiunii musculare și la inducerea unei stări profunde de relaxare. Acest lucru contribuie la reducerea stresului și anxietății și îmbunătățirea calității somnului.
Echilibrul și armonia: Tehnicile specifice din masajul thailandez tradițional, care includ presiunea acupuncturală și masarea punctelor de energie, au scopul de a debloca fluxul de energie în corp și de a aduce echilibru și armonie.
Ameliorarea tensiunii musculare: Tehnicile de masaj suedez, precum frământarea și presarea, sunt eficiente în reducerea tensiunii și a nodurilor musculare. Aceasta ajută la ameliorarea durerilor și disconfortului cauzate de tensiunea acumulată în mușchi.
Stimularea circulației sanguine: Masajul THAIco Signature îmbunătățește circulația sanguină, favorizând aportul de oxigen și nutrienți în țesuturi și eliminarea toxinelor. Acest lucru poate contribui la o mai bună sănătate a sistemului circulator și la revitalizarea organismului.
Relaxarea senzorială: Utilizarea uleiurilor esențiale fine în timpul masajului THAIco Signature adaugă o dimensiune senzorială plăcută, intensificând efectele relaxante și promovând o stare de bine generală.
Reducerea stresului și a anxietății: Masajul THAIco Signature are un efect calmant asupra sistemului nervos, ajutând la reducerea nivelului de stres și anxietate și la îmbunătățirea stării de spirit.
Revigorarea și vitalitatea: Prin combinarea tehnicilor de masaj balinez și influențelor aromaterapiei, masajul THAIco Signature contribuie la revitalizarea corpului și la restabilirea nivelului de energie și vitalitate.