Uleiul de cocos este recunoscut pentru proprietățile sale benefice asupra organismului, având o largă aplicabilitate, în special în domeniul tratamentelor cosmetice. Întrucât conține o cantitate mare de vitamina E,cunoscută ca fiind un adevărat elixir al tinereții, aplicarea pe piele a acestui produs organic-minune este extrem de bine-venită, având rolul de a o hidrata, catifela și repara în profunzime.

Printre celelalte beneficii ale utilizării uleiului de cocos și care îl transformă într-o veritabilă sursă de înfrumusețare și relaxare, se numără:

  1. Curățarea, exfolierea și purificarea pielii, în special atunci când este aplicat în combinație cu alte uleiuri esențiale
  2. Efectul calmant, fiind recomandat cu precădere în cadrul masajelor terapeutice
  3. Estomparea petelor hiperpigmentate ce pot apărea odată cu înaintarea în vârstă
  4. Calitatea sa de antioxidant, ce diminuează vizibil apariția ridurilor și previne iritarea pielii
  5. Catifelarea, netezirea și hidratarea în profunzime a pielii, în special a celei agresate ori cu tendințe de uscare
  6. Conferirea unei străluciri aparte pielii
  7. Tonificarea și înfrumusețarea texturii pielii
  8. Diminuarea vizibilă a cicratricilor și a altor semne cutanate

În diferite culturi, utilizarea uleiului de cocos în scopuri cosmetice este o practică ce datează încă din antichitate. În Asia, acest ingredient miraculos se folosește de secole atât pentru piele –  fiind, printre altele, un bun protector împotriva razelor UV –  cât și pentru păr, grație proprietăților sale reparatoare. Recent, uleiul de cocos a fost introdus pe piețele internaționale, devenind o alternativă viabilă la produsele dermato-cosmetice.

Uleiul de cocos extravirgin este un produs premium, extrem de nutritiv, utilizat în cadrul tuturor terapiilor THAIco SPA. Optăm pentru acest tip de ulei întrucât proprietățile sale naturale sunt optim conservate, astfel încât dumneavoastră să vă puteți bucura din plin de efectele sale benefice asupra pielii.

Uleiul de cocos este îmbogățit, , cu uleiuri esențiale de lavandă, magnolie, iasomie și eucalipt, care îi amplifică acțiunea hidratantă, emolientă și reparatoare. Aromele eliberate de aceste uleiuri în timpul terapiilor vă vor rămâne puternic impregnate în memorie, iar masajul va deveni o experiență sinestezică de neuitat.

Alegând masajele noastre de relaxare, veți putea experimenta armonia simțurilor într-un cadru exotic autentic. Terapeutele asiatice sunt recunoscute pentru măiestria cu care lucrează, iar ingredientele premium ale THAIco SPA pe care le utilizează în timpul tratamentelor vă vor învălui numaidecât într-o senzație deplină de confort.