Bun venit în universul senzorial THAIco SPA Oferă-ți momente de serenitate deplină Programare Gift Card

Tratamente spa de iarnă

Călătorie senzorială de iarnă

Tratamentul începe cu terapiaprin baie turcească (hamam) și cu un exfoliant aromatic cu scorțișoară, ghimbir, nucă de cocos organică și zahăr. Acesta are rolul de acalma disconfortul muscular, durerile articulare și emolierea pielii uscate. Ritualul continuă cu aplicareape întreg corpul a unei măști cu ghimbir și miere, care îți vahrăni și catifela pielea. Apoi, corpul tău va firăsfățat cu stropii delicați ai dușului Vichy. Masajul corporal cu ulei cald de scorțișoară și ghimbir te va ajuta să evadezi într-un univers al relaxării depline.

Durată: 2,5 ore
Preț: 620 RON

Ciocolată cu portocală și scorțișoară pentru doi

Acest ritual este o oportunitate de a vă bucura împreună de momente unice, într-o atmosferă caldă și relaxantă, în care uitați de grijile cotidiene și vă lăsați răsfățați cu ciocolată neagră. Ritualul începe cu baia turcească (hamam) și continuă cu un exfoliant pentru corp cu portocală și scorțișoară pentru înlăturarea celulelor moarte. Urmează o baie prețioasă cu lapte în timpul căreia veți fi serviți cu ceai fierbinte cu scorțișoară și trufe de ciocolată. La final, veți fi răsfățați cu un masaj aromatic cu ciocolată, care vă va lăsa pielea netedă, suplă și catifelată.
Durată: 2,5 ore
Preț: 990 RON

Masaj balinez cu pietre vulcanice fierbinți

Acest masaj se realizează cu mișcări lungi care vă încălzesc și încurajează o stare desăvârșită de calm și sănătate. Uleiurile de aromoterapie ușor încălzite sunt picurate pe mijlocul trupului și masate pentru a se absorbi în piele folosind mișcări prelungi, largi, care favorizează relaxarea profundă. Pietrele vulcanice fierbinți sunt folosite pentru ajustarea presiunii masajului la nevoile dvs. și pentru eliberarea tensiunii. Acest masaj blând vă lasă mintea, trupul și spiritul liniștite și relaxate.

Durată: 1,5 ore
Preț: 310 RON

Escapadă de iarnă THAIco

Puneți-vă sângele în mișcare cu ritualul de iarnă THAIco, cu efect de curățare și detoxifiere. Începeți prin a vă încălzi în saună timp de 20 minute, contrastați experiența cu un scurt duș rece și apoi scufundați-vă într-o baie florală fierbinte.

Această alternanță fierbinte-rece reprezintă un exercițiu sănătos pentru sistemul circulator în lunile de iarnă. Ritualul se încheie cu un masaj energizantales de dvs din meniul THAIco SPA.

Saună ~ Baie florală fierbinte~ Ritual floral pentru picioare ~ Masaj la alegerea dvs.

Durată: 2 ore
Preț: 410 RON

Nopți de vis

Acest ritual profund relaxant și revitalizant începe cu o exfoliere delicată cu un soufflé combinat cu ghimbir și portocală pentru protecție împotriva afecțiunilor sezonului rece. Apoi veți fi răsfățat(ă) cu o baie florală luxuriantă, iar terapeutul THAIco va încheia tratamentul cu un masaj cu unt de corp cu ghimbir și portocală, care vă va purta în atmosfera magică a sărbătorilor.
Terapie prin baie turcească (hamam) ~ Exfoliant pentru corp cu ghimbir și portocală ~ Baie florală cu lapte ~ Masaj aromoterapeutic cu ulei fierbinte cu ghimbir și portocală
Durată: 2,5 ore
Preț: 620 Ron

Candle Massage

Acesta este un tratament inovator destinat celor care doresc să obțină o piele strălucitoare și mătăsoasă, dar și relaxare deplină.
O lumânare specială din ingrediente naturale provenite din unturi și uleiuri esențiale din plante exotice se topește într-un unguent cald, care reprezintă elementul esențial al acestui masaj relaxant și hidratant. Se obțin rezultate spectaculoase pe toate tipurile de piele.

Ritual floral pentru picioare ~ Masaj cu lumânare din ulei

Durată: 1 oră
Preț: 290 RON