Tratamente Corporale Organice

Tratament Corporal cu Aloe – Vera

Sănătate și frumusețe pentru tot corpul

Special pentru pielea sensibilă sau arsă de soare. Aloe Vera reprezintă o modalitate naturală de vindecare, cu efecte uimitoare asupra corpului și pielii. THAIco Spa prelucrează acest produs proaspăt în așa fel încât tratamentul obținut să fie benefic pentru sănătatea organismului uman; de asemenea, el hidratează și întinerește pielea. Tratamentul crește aportul de vitamine (A, C, E, acid folic, colina, B1, B2, B3 (niacină), B6, B12), precum și minerale, aminoacizi și enzime; îmbunătățește, de asemenea, fluxul sanguin prin dilatarea capilară. Special pentru pielea sensibilă sau arsă de soare, tratamentul începe cu un masaj suedez  cu Aloe Vera, urmat de o mască de Aloe Vera pentru față și corp. Tratamentul continua cu o baie cu lapte prețios si flori proaspt, iar terapeutul va va oferi un masaj capilar în timp ce dvs. Veti servi un suc de Aloe Vera. Ritual floral pentru picioare ~ Masaj suedez cu mască de Aloe Vera  ~ Baie cu Lapte Prețios –  Masaj capilar
Durată: 2h
Preț: 440 RON

Tratament Spa cu Fructe

Experiența exotică pentru bunăstarea dvs.

Terapia începe cu o exfoliere facială și corporală cu kiwi, urmată de o baie relaxantă cu lapte prețios și un masaj capilar.
Această experiență exotică continuă cu aromaterapie pentru tot corpul și masaj facial cu uleiuri esențiale îmbogățite cu extracte de fructe, pentru a îndepărta tensiunea musculară; în același timp, tratamentul îmbunătățește circulația sângelui și ajută la detoxifierea organismului și la relaxarea minții, dându-vă o stare de bine de neegalat.

Ritual floral pentru picioare ~ Exfoliere facială & corporală ~ Baie cu Lapte Prețios ~ Masaj capilar ~ Aromaterapie

Durată: 2h
Preț: 440 RON

Tratament Tropical cu Cocos

Pentru tineretea pielii

Acest tratament dulce și savuros este calea spre paradisul tropical.
El începe cu o exfoliere corporală cu cocos, urmat de o baie caldă cu flori tropicale și lapte de cocos, însoțită de masajul capului. Apoi, vă vom încânta cu masaj Hawaiian cu ulei virgin de cocos și masaj facial.

Ritual floral pentru picioare ~  Exfoliere corporală cu cocos ~ Baie cu flori tropicale ~ Masaj capilar ~ Masaj Hawaiian ~ Masaj facial

Durată: 2h
Preț: 440 RON