Se spune că iubirea nu are nevoie de o ocazie specială pentru a fi sărbătorită, iar specialiștii în wellness de la THAIco SPA au creat un loc în care să te poți bucura oricând de momente unice alături de jumătatea ta. Într-un ritm de viață alert, în care “timp pentru noi” este adesea doar un clișeu, THAIco SPA vă invită într-o adevărată călătorie a simțurilor doar pentru doi.

Pentru zilele de vară în care aveți nevoie de reconectare la voi înșivă, de momente speciale departe de agitația urbană, Thaico SPA vi se dezvăluie ca o adevărată oază de liniște, la doar câteva minute de centrul Capitalei. Terapeutele asiatice au adus cu ele o parte din tradiția de wellness din țările lor, iar fiecare ritual realizat poartă amprenta autenticității thailandeze, balineze sau filipineze.

Masajul pentru cupluri, un ritual al senzațiilor

Într-un spațiu special amenajat pentru terapii în cuplu, cu decor cald și plăcut, care amplifică atmosfera relaxantă și romantică, veti fi rasfățaţi amândoi cu un masaj pentru tot corpul, realizat simultan de 2 terapeuți THAIco cu uleiuri aromatice care hrănesc pielea și desfată simţurile. Puteți alege orice tip de masaj din meniul spa-ului, iar după terapie pielea își va recăpăta elasticitatea și fermitatea și vă veți simți extraordinar.

Ritual Spa pentru Luna de Miere

Nu, acest ritual nu este dedicat exclusiv celor proaspăt căsătoriți ci tuturor celor care își doresc să experimenteze împreună momente unice. Este un amestec exotic de terapii delicate pentru cuplurile care doresc o relaxare deplină. Ritualul începe cu terapia hammam și continuă cu exfoliere corporală cu arome delicioase de trandafiri. Gomajul se îndepărtează cu o baie de lux, cu petale de flori și lapte, însoțită de cocktail-uri romantice și fructe. La final, masajul hawaiian lasă pielea hrănită, moale şi suplă.

Ritual Magic Cu Ciocolată

Supranumit “secretul fericirii”, acest ritual are un efect relaxant asupra organismului, reduce stresul, creşte nivelul de energie și vă induce starea de bine. Orele voastre de răsfăț încep cu un ritual floral pentru picioare, urmat de exfolierea corporală, iar apoi de împachetarea aromatică cu ciocolată. Ciocolata este cel mai eficient remediu natural care ajută la relaxarea mușchilor tensionați sau dureroși și stimulează eliberarea ,,hormonilor fericirii”. Exfolierea corporală delicată cu ciocolată curăță pielea în profunzime, îndepărtează celulele moarte, tonifică și hrănește pielea și îmbunătățește absorbția altor produse. Masca pentru corp cu spumă de ciocolată, urmată de baie cu lapte prețios hrănește, catifelează și calmează pielea. Tratamentul continuă cu 80 de minute de masaj care vă va reda energia și echilibrul deplin.

Pentru o experiență completă, după terapie, puteți solicita serviciile de hairstyling și manichiură din zona de beauty salon a THAIco SPA. Veți știi că ați petrecut câteva ore cu adevărat prețioase atunci când veți păși în afara spa-ului și vă veți simți ca după o vacanță exotică.

Telefon: 0729 842 426

E-mail: booking@thaicospa.ro

Adresa: Intrarea Sevastopol nr. 1, Sector 1, București

add_action('woocommerce_before_main_content', 'remove_sidebar' ); function remove_sidebar() { if ( is_shop() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10); } }