Îngrijirea pielii este o provocare atât înainte, cât și după expunerea la soare. Pe lângă protecția strictă împotriva razelor nocive, rutina de frumusețe trebuie să includă ingrediente active capabile să încetinească procesele de îmbătrânire și să hidrateze în profunzime. La THAIco SPA, terapeutele asiatice au inclus secretele pielii strălucitoare specifice femeilor din țările lor, în ritualuri spa complexe, bazate pe produse organice și pe tehnici perfecționate de masaj.

Pentru a avea o piele îngrijită, recomandarea specialiștilor este să îndepărtați celulele moarte și impuritățile, asigurând totodată pielii nutrienții de care are nevoie în procesul de regenerare. Toate acestea pentru a vă asigura o piele netedă și o culoare uniformă.

Ritualul Jasmin Lulur este un ritual recomandat pentru o piele tânără și hidratată.
Lulur este scrub luxuriant pentru corp considerat a fi una dintre cele mai bune metode organice de exfoliere. Tratamentul parfumat și înfrumusețarea cu Lulur provin de la palatele regale din Java Centrală, Indonezia. Aici a fost folosit timp de secole de femeile din familiile regale, cu 40 de zile înainte de nuntă, pentru a le curăța, catifela și întineri pielea.  După 50 de minute de masaj corporal cu ulei de iasomie, pasta de Lulur este aplicată pe corp și se masează ușor pentru a exfolia și purifica. După această etapă, pielea este învăluită în iaurt proaspăt care hrănește și hidratază în profunzime. Tratamentul este completat de o baie parfumată cu lapte de flori și de un masaj cu loțiune de corp cu iasomie.

La fel de prețios, ritualul Bali Boreh are la bază un remediu tradițional, transmis din generație în generație de familiile de balinezi. Boreh este o combinație de mirodenii precum scorțișoară, cuișoare și ghimbir care încălzește pielea și stimulează circulația sângelui, dând fermitate țesutului. Ceremonia Bali Boreh începe cu un masaj tradițional iar apoi, pasta alcătuită din pudră de Boreh și uleiuri esențiale se întinde pe tot corpul. După ce se îndepărtează Boreh-ul, sesiunea de înfrumusețare continuă cu o baie cu flori, urmată de un masaj cu loțiune de corp hidratantă.

După expunerea la soare, pielea trebuie să primească îngrijirea specifică pentru a-și recăpăta elasticitatea și pentru a menține bronzul intact un timp cât mai îndelungat. Tratamentul corporal cu aloe vera este special conceput pentru pielea sensibilă sau arsă de soare. Aloe Vera reprezintă o modalitate naturală de vindecare, cu efecte uimitoare asupra corpului și pielii. THAIco Spa prelucrează acest produs proaspăt în așa fel încât tratamentul obținut să fie cât mai eficient. Aloe vera crește aportul de vitamine A, C, E, B1, B2, B3, B6, B12, precum și de minerale, aminoacizi și enzime. Tratamentul începe cu un masaj suedez  cu Aloe Vera, urmat de o mască de Aloe Vera pentru față și corp. Tratamentul continuă cu o baie cu lapte prețios si flori proaspete, iar terapeutul vă va oferi un masaj capilar în timp ce dvs. veți savura un suc de Aloe Vera

În completarea tratamentelor pentru piele, sesiunea de wellness continuă la THAIco SPA cu aplicarea unor tratamente specifice cu ulei de argan care vor reda strălucirea părului tău agresat de soare și de apa din piscine.

 

add_action('woocommerce_before_main_content', 'remove_sidebar' ); function remove_sidebar() { if ( is_shop() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10); } }