Terapii Spa

Terapiile spa de la Thaico Spa sunt concepute pentru a veni in intampinarea celor mai variante nevoie si inalte exigente. Terapeutele asiatice care realizeaza terapiile spa la Thaico Spa folosesc ingrediente alese dintr-o gama variata de scruburi si uleiuri 100% organice, in functie de tipul de piele ale clientului. Toate terapiile sunt personalizate.
Terapiile Thaico Spa te poarta intr-o calatorie senzoriala prin tarile asiatice recunoscute pentru traditia straveche in materie de vindecare a sufletului si corpului si pentru tehnicile eficiente de reechilibrare energetica.
Toate terapiile incep cu ritualul floral al picioarelor care are rolul de a deconecta clientul de agitatia cotidiana si a-l pregati pentru momente dedicate exclusiv obtinerii starii de bine a corpului si mintii sale.
Terapiile de cuplu sunt create pentru a oferi momente de armonie intre cei doi, intr-un cadru relaxat in care toate simturile sunt rasfate cu arome si tehnici asiatice perfectionate in cele mai cunoscute centre spa din Asia.
Scrub-urile organice incluse in terapii sunt realizate sub dusul Vichy pentru o relaxare mai profunda si pentru o hidratare mai buna a pielii sau sunt urmate de o baie in lapte pretios pentru a oferi pielii nutrientii de care are nevoie pentru a-si recapata stralucirea.
Terapiile spa au rolul de a aduce relaxarea musculara si mentala si de a obtine o piele frumoasa si catifelata.