Terapii De Cuplu

Masaj pentru Cupluri

Un ritual al senzațiilor și al deliciilor!

Încearcați un ritual al senzațiilor și al deliciilor alături de persoana dragă! Veti fi rasfățaţi amândoi cu un masaj de relaxare pentru tot corpul, realizat simultan de 2 terapeuți THAIco, într-un spațiu special amenajat pentru terapii în cuplu, cu decor cald și plăcut care să amplifice atmosfera de romantism și relaxare.
Folosim uleiuri aromatice care hrănesc pielea și simţurile în același timp. Pielea își va recăpăta elasticitatea și fermitatea și vă veți simți extraordinar. Puteți alege orice tip de masaj pentru cupluri și veți fi răsfățati cu arome exotice și relaxare pentru minte, trup și suflet.

Durată: 60/1h30min/2h
Preț: 410/600/790 RON

Ritual Spa pentru Luna de Miere

Începutul unei idile pentru tot restul vieții

Este un amestec exotic de terapii delicate pentru cuplurile care doresc o relaxare deplină.
Ritualul incepe cu terapia hammam și continuă cu exfoliere corporală cu arome delicioase de trandafiri.
Gomajul se îndepărtează cu o baie de lux cu petale de flori și lapte, însoțită de cocktail-uri romantice și fructe.
La final, Masajul hawaian lasă pielea hrănită, moale şi suplă.
Hammam ~ Exfoliere corporală cu trandafiri ~ Baie cu lapte prețios  ~ Masaj Hawaiian

Durată: 2h 30 min
Preț: 990 RON

Ritual Magic cu Ciocolată

Secretul Fericirii

Ciocolata este cel mai eficient remediu natural care ajută la relaxare. Acest ingredient ajută la relaxarea mușchilor tensionați sau dureroși și stimulează eliberarea ,,hormonilor fericirii”. Exfolierea corporală delicată cu ciocolată curăță pielea în profunzime, îndepărtează celulele moarte, tonifică și hrănește pielea și îmbunătățește absorbția altor produse. Masca corporală cu spumă de ciocolată hrănește, catifelează și calmează pielea. Ritualul are un efect relaxant asupra organismului, reduce stresul, creşte nivelul de energie și vă induce starea de bine. Împachetarea corporală este urmată de o baie cu lapte prețios. Tratamentul continuă cu 80 de minute de masaj la alegere și are efect de remodelare, reduce celulita (aspectul de coajă de portocală), hidratează, netezește și revitalizează pielea.
Ritual floral pentru picioare ~ Exfoliere corporală cu ciocolată ~ Împachetare aromatică cu ciocolată ~ Baie cu lapte prețios ~ Masaj la alegere
Durata – 3h
Pret – 1190 lei