Ritualuri spa pentru un decembrie de poveste

Decembrie este prin excelență luna în care ne concentrăm pe starea noastră de bine, pe relaxare și pe confort. Asta și pentru că în sezonul rece ne simțim adesea fără energie și avem nevoie de un boost pentru minte, corp și spirit. Indiferent dacă vreți să vă relaxați, să vă energizați sau să dați un restart simțurilor, în lista propunerilor pentru iarnă de la THAIco SPA veți găsi un tratament care vă va satisface nevoile.

NOPȚI DE VIS

Plutește în aroma nopților de iarnă cu acest ritual profund relaxant și revitalizant care te răsfață cu beneficiile portocalei și ale ghimbirului. Terapia începe cu o exfoliere delicată, continuă cu o baie florală luxuriantă și cu masaj cu ulei esențial de ghimbir și portocală. Pe lângă răsfățul deplin al simțurilor, acest mix încălzește pielea lăsând-o catifelată și strălucitoare și previne afecțiunile specifice iernii. De asemenea, datorită mișcărilor plăcute, durerile musculare și ale articulațiilor sunt ameliorate.

MASAJ BALINEZ CU PIETRE VULCANICE FIERBINȚI

Acest masaj se realizează cu mișcări lungi care vă încălzesc și instalează o stare desăvârșită de calm și sănătate. Uleiurile de aromaterapie ușor încălzite sunt picurate pe mijlocul trupului și masate pentru a se absorbi în piele folosind mișcări prelungi, largi, care favorizează relaxarea profundă. Pietrele vulcanice fierbinți sunt folosite pentru ajustarea presiunii masajului la nevoile individuale și pentru eliberarea tensiunii. Acest masaj blând vă lasă mintea, trupul și spiritul liniștite și relaxate pentru zilele speciale de Sărbători.

CIOCOLATĂ CU PORTOCALĂ ȘI SCORȚIȘOARĂ PENTRU DOI

O zi de alint în doi în paradisul relaxării oferit de THAIco SPA este, cu siguranță, alegerea potrivită pentru a uita de grijile zilnice și o oportunitate excelentă de a încerca împachetările cu ciocolată organică. Ciocolata este recunoscută pentru efectul său de eliberare a endorfinelor și pentru cultivarea unei stări de bine. Ritualul începe cu o sesiune în hammam urmată de un gomaj din amestec de portocală și scorțișoară, eficient în eliminarea impurităților pielii. Apoi vă veți desfăta împreună cu o baie cu lapte prețios în timp ce puteți savura un ceai delicios și trufe de ciocolată. La final, masajul aromatic cu ciocolată alintă trupul și redă pielii tonusul și vitalitatea.

Și pentru că este luna cadourilor, ritualurile de iarnă pot fi oferite persoanelor dragi din viața voastră, sub forma unui gift voucher împachetat elegant.

Terapiile sunt disponibile la THAIco SPA: Intr. Sevastopol, nr. 1, Sector 1, București

Telefon: 0729 842 426
E-mail: booking@thaicospa.ro

add_action('woocommerce_before_main_content', 'remove_sidebar' ); function remove_sidebar() { if ( is_shop() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10); } }