Bun venit în universul THAIco SPA Ritualuri Orientale Programare Gift Card

Ritualuri orientale

Jasmin Lulur

Exfoliant, estomparea pielii

Ritualul este recomandat pentru o piele tânără și hidratată. Tratamentul parfumat și înfrumusețarea cu Lulur provin de la palatele regale din Java Centrală, Indonezia. După 50 de minute de masaj corporal cu ulei de iasomie, pasta de Lulur este aplicată pe corp și se masează ușor pentru exfolierea și catifelarea pielii. Iaurtul proaspăt cu care se unge pielea are rolul de a o hrăni și de a o hidrata. Tratamentul este completat de o baie parfumată cu lapte de flori urmată de un masaj cu loțiune de corp cu iasomie. Ritual floral pentru picioare ~ Masaj balinez ~  Exfoliere cu Lulur organic ~ Împachetare cu iaurt proaspăt ~  Baie cu lapte de flori
Durată: 2h
Preț: 440 RON

Bali Boreh

Stimuleaza circulatia sangelui

Boreh este un remediu traditional, care a fost transmis din generație în familiile de fermieri balinezi; acesta este folosit pentru vindecare și stimulează circulația sângelui. Borehul vindecător este alcătuit dintr-o combinație de mirodenii precum scorțișoara, cuișoarele și ghimbirul care încălzesc pielea. Ceremonia Boreh începe cu un masaj tradițional, iar apoi se întinde o pastă alcătuită din pudra de Boreh și uleiuri esențiale pe tot corpul. După ce se îndepărtează Boreh-ul, vă veți bucura de o baie relaxantă cu flori, urmată de un masaj cu loțiune de corp hidratantă.
Ritual floral pentru picioare  ~ Masaj balinez tradițional ~ Scrub organic cu Boreh ~ Baie florală
Durată: 2h
Preț: 440 RON

 Tratament de curatare pentru urechi

Tradiția folosirii acestor lumânări în lumea modernă vine de la indienii Hoppy din America de Nord. Căldura și vibrația lumânării ajută să se înmoaie și să se îndepărteze cerumenul din urechi prin sistemul limfatic.
Este un fel de dezintoxicare care durează încă 48 de ore după aplicarea tratamentului cu lumânare.
În compoziția lumânării intră ceară de albine, miere şi uleiuri esențiale.
Hoppy este o lumânare goală în interior, care se introduce din exterior în canalul urechii.

Durată : 20 min
Preț: 150 RON

Programează-te Cumpără Gift Card