Petrecere THAIco SPA pentru COPII

Grația și înclinația către frumusețe și îngrijire se dezvoltă încă din primii ani de viață. Încurajeaz-o pe fiica ta să aibă grijă de pielea ei și să fie cochetă iar asta va contribui la dezvoltarea iubirii și respectului de sine. Din dorința de a crea experiențe senzoriale unice chiar și pentru cei mai mici, THAIco SPA a creat un concept unic de petreceri spa pentru copii

Ce copil nu visează la o petrecere cu ciocolată? Iar dacă totul se petrece la spa, distracția este completată de un răsfăț deplin. Această petrecere spa este unică iar copilul dumneavoastră nu o va uita niciodata cu atât mai mult cu cât o fântână de ciocolată va fi doar la dispoziția sa și a invitaților săi

Petrecere Mica Prințesă

Petrecerea regală a micii tale prințese va include :

Invitații
Masaj lin de relaxare: În timpul acestui, tratament special, terapeuții THAIco SPA folosesc mișcări delicate și fluide pentru a induce relaxarea și somnul dulce al copilului.
Manichiură: Mâinile se înmoaie în apă caldă, apoi se exfoliază blând și se masează cu loțiuni parfumate; unghiile sunt pilite cu blândețe, li se dă luciu și se aplică lac colorat
Pedichiură : într-un ritual relaxant, piciorușele se înmoaie, apoi se exfoliază blând și se masează cu loțiuni parfumate; unghiile sunt pilite cu blândețe, li se dă luciu și se aplică lac colorat.
Coafat special

Oferta mai include:

Limonada, ciocolată și fructe proaspete
Balsam fructat de buze cadou pentru fiecare invitată
Papuci Spa
Colaj foto 8×10 THAIco Spa de la petrecere –  60 Ron
Taxă pentru deplasarea la o locație diferită – 400 Ron
Durată : 2.5 ore
Număr minim de participante : 4
Număr maxim de participante : 12
Preț începând de la  450 RON/persoana

Petrecere Chocolate SPA Party

Invitații
Exfoliere corporală cu cocos & ciocolată. Exfoliantul cald cu cocos & ciocolată se aplică înaintea împachetării.
Masaj corporal & facial de relaxare cu ciocolată. Un masaj delicat cu unt delicios de cacao și ciocolată cu cremă de cocos.
Manichiură la petrecere. Mânuțele ,,îngerașilor” se înmoie în apă florală încălzită. Copiii pot degusta un milkshake delicios în timp ce li staie si se pilesc unghiile si se îngrijesc cu atenție cuticulele. Se aplică o loțiune dulce de ciocolată pentru mâini moi și catifelate.
Pedichiură la petrecere. Picioarele ,,îngerașilor” se înmoie în apă florală încălzită. Copiii pot degusta un milkshake delicios în timp ce li se taie si se pilesc unghiile si se îngrijesc cu atenție cuticulele. Se aplică o loțiune dulce de ciocolată pentru picioare moi și catifelate.
Machiaj

Oferta mai include:
Limonada, ciocolată, milkshake, fursecuri & fructe proaspete
Fântână de ciocolată la alegere
Papuci Spa
Balsam fructat de buze cadou pentru fiecare fată
Colaj foto 8×10 THAIco Spa de la petrecere – 60 Ron
Taxă pentru deplasarea la o locație diferită – 400 Ron
Durată : 2.5 ore
Număr minim de participante : 4
Număr maxim de participante : 12
Preț începând de la 570 RON/persoana

Programare

Telefon: +40 729 842 426

1
2
3