Masaje Clasice

Masaj Deep Tissue

Calmează durerea din straturile cele mai adânci ale mușchilor

Masajul Deep Tissue este o terapie care se concentrează pe realinierea straturilor mușchilor și a țesutului conjunctiv. Este de ajutor pentru zonele tensionate și contractate cronic, precum gâtul înțepenit, senzația de apăsare în zona lombară și umerii dureroși.
Atunci când există tensiune sau leziuni musculare cronice, de obicei există și adeziuni (țesut  dureros, rigid) în mușchi, tendoane și ligamente.
Masajul Deep Tissue acționează prin îndepărtarea acestor adeziuni, pentru a calma durerea și a reda mișcări normale.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj Suedez

Treziți-vă la viață sistemul imunitar

Acesta este un tratament prin masaj care încălzește și îndepărtează oboseala și durerea resimțite la nivelul mușchilor și calmează mintea. Terapeutul foloseste mișcări line și potrivite  în timpul masajului delicat, care revigorează sistemul natural de vindecare al organismului şi relaxează în profunzime.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Aromaterapie

Bucurie pentru corp și suflet

Aromaterapia este un tratament prin masaj delicat, conceput pentru a calma emoțiile și musculatura slabită, încordată sau obosită şi hidratează pielea.
Terapeuții noștri combină cele mai bune uleiuri esențiale care hidratează în profunzime și purifică pielea, în timp ce aromele creează relaxare şi reînnoiesc energia.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj Sportiv

Terapia campionilor

Acest tip de masaj a fost iniţial dezvoltat pentru a ajuta sportivii să-și pregătească organismul pentru performanţe optime, pentru recuperare după evenimente importante și pentru a face față antrenamentelor. În masajul sportiv se pune accent pe prevenirea și vindecarea leziunilor la nivelul mușchilor și tendoanelor. Se recomandă și în cazul rănilor, durerilor cronice și în situaţii de înțepenire.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj cu Pietre Calde

Indeparteaza tensiunea, elibereaza-ti spiritul

Este un masaj de echilibrare și întinerire, iar pietrele poziționate pe punctele energetice cheie vă vor relaxa și vă vor deschide meridianele, în timp ce uleiul pentru aromaterapie vă va relaxa. Terapia cu pietre calde îndepărtează tensiunea, calmează sufletul, eliberează toxinele din organism și stimulează circulația și metabolismul. Terapeuții noştri profesioniști vă vor face un masaj personalizat cu ajutorul pietrelor încălzite. Căldura pietrelor relaxează mușchii, permițându-i terapeutului să ajungă la straturile profunde. Vasele de sânge se dilată, stimulând circulația sângelui în organism.
Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj Capilar

Hraneste-ti toate simturile

Tratamentul pentru cap este o terapie de înălţare emoţională, care se concentrează pe ameliorarea tensiunii părții superioare a corpului. Vom începe cu un masaj revigorant, care stimulează circulația, mișcările devenind mai delicate și mai lente. Apoi urmează  un masaj relaxant la nivelul gâtului, al umerilor și a părţii superioare a spatelui, pentru a îndeparta orice tensiune rămasă și a elibera toxinele.

Durată: 30min/1h
Preț: 110/195 RON

Masaj Facial

Oferiti-va placerea finala

Masajul facial este unul dintre cele mai apreciate masaje, deoarece eliberează o mare parte din stresul acumulat în organism. Efectele masajului facial sunt imediate și extrem de vizibile. Acţiunea uleiurilor folosite în combinație cu masajul facial și stimularea punctelor reflexogene are un efect rapid, redând feței vitalitatea, strălucirea și luminozitatea și imbunătățindu-i tonusul natural. Prin masajul facial se elimină toxinele și se îndepărtează celulele moarte, se stimulează circulația și se tonifică musculatura facială, având ca efect o reîntinerire miraculoasă.

Durată: 30min/1h
Preț: 110/195 RON

Reflexologia

Restaureaza-ti sanatatea si bunastarea

Reflexologia se concentrează în primul rând asupra picioarelor, pentru a stimula imunitatea naturală a organismului, zonele reflexe de la nivelul mâinilor și al tălpilor fiind în legătură cu organele şi glandele corpului. Aceasta este o terapie sigură, naturală, care poate fi aplicată în mod regulat pentru a menține starea de sănătate și de bine. Reflexologia ajută la îndepărtarea durerilor de spate și de gât, a problemelor digestive, a durerilor de cap și migrenelor, a insomniei și a tulburărilor cauzate de stres.

Durată: 30min/1h
Preț: 120/220 RON

Masaj la Patru Mâini

Pentru relaxarea dvs.completa

Masajul la patru mâini este un tratament corporal complet în care doi maseuri profesioniști THAIco vor folosi presopunctura, mișcări delicate și potrivite ca intensitate, precum şi mișcări de compresie musculară blândă, pentru a reduce durerile musculare, tensiunea și oboseala. Un terapeut masează partea superioară a corpului, celălalt partea inferioară; masajul la patru mâini poate fi relaxant sau profund, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Durată: 1h/1h30min/2h
Preț: 390/560/730 RON

Masaje THAIco Signature

Masaj THAIco

Un mix de senzații care vă vindecă corpul

O combinație de tehnici de masaj într-o explozie de senzaţii! Tehnicile occidentale se îmbină cu filosofia orientală, oferindu-vă senzații extraordinare şi vindecarea trupului.
Masajul THAIco se realizează pe o saltea specifica masajului thailandez și este o combinație unică de masaj traditional thailandez, masaj suedez, balinez și aromaterapie.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 230/320/400 RON

Masajul Reginei/Regelui

Rasfate-te ca o Alteta

Masajul Reginei/Regelui sau ,,masajul la șase mâini” este un tratament corporal complet în care trei terapeuti în arta masajului thailandez combină presopunctura cu mișcări line și potrivite ca intensitate și de compresie blândă, pentru a ușura durerile musculare, tensiunea și oboseala. Un terapeut va lucra pe partea dreapta a corpului, celalalt terapeut va lucra pe partea stangă a corpului, iar cel de-al treilea terapeut va masa zona capului, a feței, a umerilor și a decolteului. ,,Masajul la șase mâini” poate fi relaxant sau profund, în funcție de preferințele dumneavoastră.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 590/880/1100 RON

Masaj Traditional Thailandez

Reimprospateaza-ti mintea, revitalizeaza-ti simturile

Masajul thailandez are caracteristici unice. Tehnicile folosite includ presopunctură, întinderi inspirate din yoga, călcat ușor pe spate şi compresii. Masajul thailandez ajută la creșterea forței și a flexibilității, relaxând musculatura dureroasă sau tensionată. Totodată se îndepărtează stresul din corp și din minte. După ședință, vă veți simți cu adevărat ușurați și plini de energie.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj Thailandez cu Ierburi

Un sistem imunitar mai puternic, o mai buna circulatie a sangelui

Inspirați din tradițiile vindecătoare thailandeze, săculeții noștri conțin plante medicinale (alese în funcție de nevoile fiecărui client în parte) și sunt aplicați pe tot corpul, folosind tehnica presopuncturii. Ierburile determină creșterea nivelului energiei, masajul stimulează sistemul imunitar și funcționarea plămânilor, iar presopunctura îmbunătăţeşte circulația sângelui și îndepărtează tensiunea musculară.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Bambus Exotic

Relaxeaza-te, destreseaza-te si restaureazati toata fiinta

Printr-o abordare naturală și plină de prospețime, se combină masajul suedez și mișcările de masaj profund, cu bețe de bambus frumos finisate, încălzite și cufundate în ulei aromatic, cu care se execută mișcări circulare, de rulare, de frământare și de lovire, pentru o relaxare deplină. Puteți alege un masaj de profunzime sau unul delicat. Este o procedură unică menită să vă elibereze tensiunea musculară și încordarea, să vă îmbunătăţească circulația sângelui și a limfei, făcându-vă să vă simțiți complet relaxați.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj Balinez

Stare de bine, calm și relaxare

Terapia prin masaj balinez, originară din exotica insulă Bali, este una dintre cele mai vechi tehnici de masaj tradițional din Indonezia. Aceasta este unică prin faptul ca reunește mai multe practici din medicina alternativă, precum terapia prin masaj, presopunctură, reflexologie și aromaterapie; masajul balinez stimulează circulația sângelui, oxigenarea și circulația fluxului ,,qi’’ (energie) prin corp, aducând bunăstare, calm și relaxare profundă. În timpul terapiei sunt utilizate o varietate de tehnici, inclusiv rularea pielii, frământarea și stimularea punctelor de presiune, în combinație cu uleiuri esențiale calde, cu efect calmant asupra organismului.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj Lomi – Lomi

Spiritul Aloha pentru corp, inimă și suflet

Ritualul Lomi-Lomi este o formă straveche de masaj practicat de indigenii polinezieni din Hawaii. Uleiurile esențiale folosite – de orhidee, portocală, mandarin, nucă de cocos, nucă de Macadamia – transformă masajul Lomi-Lomi într-o călătorie senzorială în Hawaii. Unicitatea masajului Lomi – Lomi derivă din mișcările și tehnicile folosite de terapeut.  Tehnica Lomi – Lomi  presupune folosirea antebrațelor, coatelor și mâinilor, iar mișcările includ gesturi lungi și continue, fără întreruperi sau mișcări sacadate, un masaj asemănător unor valuri care învăluie tot corpul.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Masaj Hilot

Echilibru deplin

Hilot este un masaj therapeutic filipinez străvechi. Tratamentul începe cu o scanare a corpului, prin care terapeutul caută dezechilibrele din organism. Terapeutul va îndepărta orice tensiune detectată prin aplicarea lentă a presiunii asupra unor puncte specifice care necesită detensionare, echilibrând tot organismul. Combinând metodele chiropractice cu tehnicile filipineze străvechi de meditație, masajul Hilot ajută nu doar la îndepărtarea tensiunii musculare, ci este și un remediu pentru încheieturile dureroase și, în general, ajută la prevenirea bolilor.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON

Shirodhara

Eliberați-vă de tensiune, stres și încordare

Shirodhara este un tratament ayurvedic în cadrul căruia lichide obținute din plante se toarnă lent, exact pe mijlocul frunții, de la o anumită înălțime, cu ajutorul unui recipient din cupru situat deasupra clientului. Lichidul se toarnă pentru o anumită perioadă de timp, în mod continuu și ritmic, permițând uleiului să se prelingă pe pielea capului și în păr.
Shirodhara este recomandat pentru insomnie, migrene, pareză facială, stres, boli de piele şi pentru a crește puterea de concentrare. Practicat în mod regulat, masajul Shirodhara îmbunătățește circulația sângelui la nivelul creierului și memoria, simțurile, previne căderea părului, albirea prematură și fragilitatea acestuia, conferă forță gâtului și capului şi calmează corpul și mintea.

Durată: 30 min
Preț: 220 RON

Masaj Ayurvedic

Hrăniți-vă simțurile

Masajul vindecător ayurvedic este un masaj corporal complet care folosește uleiuri din ierburi selectate. Se folosesc mișcări lente precum frământatul, tapotamentul și fricțiunea, pentru a îndepărta oboseala și a atinge starea de bine prin drenaj limfatic.  Acest masaj îmbunătățește circulaţia sângelui, tonusul, ajutând la relaxare, la eliminarea toxinelor și la îndepărtarea tensiunii. În plus, crește nivelul de energie și îmbunătățește starea generală.

Durată: 1h/1h 30 min
Preț: 330/440 RON

Masaj Shiatsu

Stimulează ,,Chi”, fluxul energetic natural al corpului

Shiatsu este un stil de masaj japonez, care combină tehnici orientale cu elemente de anatomie și fiziologie din medicina modernă. Se poate spune că este ,,acupunctura fără ace”. ,,Shiatsu“ este un cuvânt japonez care înseamnă ,,presiunea degetelor”, presiune care se aplică pe liniile energetice ale corpului (meridiane) pentru a stimula fluxul energetic natural ,,Chi”. Metoda ajută și la vindecarea anumitor boli.

Durată: 1h/1h 30min/2h
Preț: 220/310/390 RON