Hidratarea corectă este esențială pentru menținerea tinereții și prospețimii tenului, mai ales după lunile de vară în care soarele și temperaturile ridicate exercită un plus de agresiune asupra lui. Nu este suficient să întindem în mod mecanic o cremă hidratantă pe față ci trebuie să acordăm mai multă atenție hidratării din interior, alimentației și tratamentelor profesionale realizate în centrele de wellness, care ajută pielea să-și mențină nivelul de hidratare.

La THAIco SPA, primul pas pe care îl va realiza expertul în îngrijirea tenului va fi acela de a identifica tipul de ten și nevoile sale specifice, printr-o analiză complexă. Astfel, ea va ști ce tratament Dr. Kleanthous trebuie să aplice pentru a remedia problemele și pentru a te ajuta să-ți menții frumusețea.

Tratamentele de hidratare intensivă recomandate după lunile de vară se bazează pe cercetările Dr. Kleanthous care a aplicat și în domeniul esteticii utilizarea moleculelor de suport celular, recunoscute pentru efectele revoluționare asupra regenerării pielii. Aceste molecule de suport celular se găsesc în cantitate suficientă în celulele noastre până in jurul vârstei  de 25 de ani însă odată cu înaintarea în vârstă, numărul lor scade și la fel şi schimbul de informaţii din interiorul celulelor şi dintre acestea. Acest schimb de informaţii este extrem de important pentru menţinerea funcţiilor celulei şi pentru o creştere echilibrată a lor. Principiul Dr. Kleanthous, care stă la baza tratamentului de hidratare se bazează pe continua îmbunătăţire a structurii tenului cu molecule de suport celular aduse pe piele în timpul procedurii.

Pentru a introduce în timp scurt în piele o cantitate mare de astfel de molecule și pentru obținerea unui randament ridicat al tratamentului de hidratare, se folosește dispozitivul cu ultrasunete Sonostar Matrix creat de Dr. Kleanthous. Terapia matrix stimulează în mod controlat straturile celulare prin frecvența ultrasunetului programat modular și prin lumină spectrală multicromatică. Astfel este generată pătrunderea în profunzime a moleculelor conținute de creme și seruri iar pielea poate să-și construiască propriul sistem de vindecare, reglare și apărare.

Pentru a menține efectele tratamentelor realizate în centrele de estetică și wellness, în laboratoarele Dr. Kleanthous din Germania poate fi preparată o cremă 100% personalizată pentru tenul tău, pe baza informațiilor obținute de estetician. Pentru My Cream, Dr. Kleanthous folosește în exclusivitate, combinații de ingrediente active care sprijină potențialul pielii, stimulând corectarea schimbărilor cauzate de deshidratare. Durează două săptămâni din momentul realizării anamnezei și până când produsul preparat în laboratoarele Dr. Kleanthous din Germania ajunge la THAIco SPA. Această cremă 100% personalizată se aplică pe față, gât și decolteu dimineața și seara.

add_action('woocommerce_before_main_content', 'remove_sidebar' ); function remove_sidebar() { if ( is_shop() ) { remove_action( 'woocommerce_sidebar', 'woocommerce_get_sidebar', 10); } }