Impachetari organice

Boreh Balinez
Acest tratament are la bază un gomaj care încălzește, conținând un amestec de ierburi și condimente. Este un tratament natural foarte eficient, constând în aplicarea unei creme pe tot corpul; apoi urmează împachetarea, care îi permite pielii să absoarbă ingredientele naturale.
Susan Negru
Semințele de susan negru exfoliază pielea cu delicatețe, în timp ce mierea, care a fost folosită de-a lungul timpului pentru a proteja rănile deschise, hidratează și stimulează creșterea celulelor noi.
Susan Alb
Susanul alb va absorbi toxinele eliminate de organism prin transpirație.
Boabe de Ovăz
Această împachetare specială utilizează boabe de ovăz măcinate fin pentru o exfoliere delicată a celulelor moarte; hrănește și stimulează procesul de regenerare a celulelor, lăsând pielea catifelată și strălucitoare.
Rădăcini de lemn dulce
Rădăcinile de lemn dulce sunt un adevărat medicament pentru pielea lezată sau inflamată. Egiptenii prețuiau rădăcinile de lemn dulce și le foloseau în ceai, ca poțiuni atotvindecătoare.
Alge
Un tratament purificator, marin, care curăță și detoxifică corpul, redându-i pielii tonusul și vitalitatea.
Guarana
Este utilă în curele de slăbire, deoarece ajută la arderea grăsimilor şi are efect diuretic. Stimulează metabolismul şi reduce pofta de mâncare. Indienii o numeau „elixirul tinereţii”.

Durată: 40 min
Preț: 180 RON